Orbán minden évben erős, a közbeszédet hetekig meghatározó beszédet mond Tusnádfürdőn; így volt ez két éve is, amikor bedobta az illiberális állam fogalmát, vagy tavaly, amikor a magyar embereket nem szerető baloldalról és a védtelen Európáról érkezett nagyívű előadásában. A 27. Bálványosi Szabadegyetem fő témája a migráció, ezért valószínűleg idén (is) erre építi fel az ősfideszesek előtt megtartott beszédét Orbán. Kövesse velünk élőben a miniszterelnök "tusványosi" előadását!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nusika
Toró T. Tibor, az Erdélyi Magyar Néppárt alelnöke a magyar állampolgárságra térve kifejtette, „ideje a mennyiségtől a minőség felé elmozdulni, megnézni, mi járhat még egy külhoni magyar állampolgárnak". mire gondolhatott ? ...annyi dolgot kapnak ingyen !
RonaGyuri
@nusika: Szili már megint jött ezzel az őshonos baromsággal; mire azt szoktam mondani, mint az őshonos magyar: paprika, paradicsom és vöröshagyma! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.