A miniszterelnök több mint egy éve azt mondta, 2018-ig minden nagyvárosba négysávos út vezet majd, és azok elérik az országhatárt is – számolt be az RTL Híradója.

A Demokratikus Koalíció szerint mindez csak kampányfogás volt. A Miniszterelnökségnél állítják, egy éven belül is meg lehet építeni az ígért autóutakat.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hazudik a dádé, ide Szolnokra is ígérte, de csak annyi történt hogy az állam felvásárolta a Lévai család ártéri, mocsaras földjeit, meg szétverték a 4 főút, és a 32 főút közötti jól termő földeket, most kavics meg kőhalmok, meg földhányások vannak, meg parlagfű dögivel!!!
A koszosnak nem tetszett a mostani nyomvonal, ezért kellett Szolnokot északról megkerülni, meg a Szajol és Szolnok között levő utat is kihagyták, mert Törökszentmiklóst is északról kerülné el az új út!!!
Miközben Abony és Szolnok között kész az egyik pálya, azon megy jelenleg a 4 főút forgalma, viszont minden felüljáró úgy van építve, hogy a másik pályatest is ott elfér, csak a Tiszán, és a Holt-Tiszán kellett volna az új pálya számára hidat építeni!!!
Viszont akkor nem lehetett volna ,,kibélelni,, a Lévai családot!!!
Állítólag 60 milliárdba fájt ez az országnak, meg az elbaszott földekbe, ennek semmi se drága ha arról van szó, hogy lopni kell!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
1 millió új munkahely...egyéni számlák...elszámoltatás...van itt még
kkalman
Ha csak ezt az egy ígéretét nem tartotta volna be!
papa.49
@köhögő bolha: Nagyon jó ez a kis összehasonlító tabló, ezt kell a fütyiszek pofájába verni mikor elkezdik az öntömjénezést!!!
Kutyuska
Igen, egy éven belül is meglehetne építeni, de nem fogják.
Van olyan épeszű ember, aki ezeket az autópálya, uszoda, stb. építési ígérgetéseket elhitte?
Csak a Fidesz hívők hiszik el, ők pedig ezt érdemlik, amit kapnak az autópályák, uszodák helyett. Van aki szereti, ha hülyének nézik.
justhpeter
Ameddig a degenerált híveik istenítik őket, sokat nem lehet tenni, maradunk a hülyék országa. A következő választáson össze kell szednünk magunkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.