Paradicsommal dobálták meg Orbán Viktort a hétvégén Tusnádfürdőn – állítja a román Realitatea Tv, amit az Erdély.ma szemlézett.

A tudósítás szerint szombat délután repült a paradicsom a magyar miniszterelnök felé, miközben az általa megtartott előadásról távozott. "A fiatalok azután dobálták meg a magyar miniszterelnököt, hogy végighallgatták a Bálványosi Szabadegyetem és Diáktáborban tartott előadását és a kérdésekre adott válaszait" – írják.

A két fiatalt a csendőrök előállították és pénzbüntetést róttak ki rájuk. 

Igény az volna rá

Egy állítólagos szemtanú a Facebookon ugyanakkor másként emlékszik:

Egy részeg 16 éves tévelygő kölyök dobott, 1 darab paradicsomot a színpad felé. Sem Orbán Viktor, sem a testőrei nem vették észre, csak arra lettek figyelmesek, hogy a gyerkőc azt kiabálta, „hazug". A barátnője elrángatta a színpad elől, mentek tovább, majd távolabb a csendőrök leigazoltatták és megbírságolták. Hőstettükről azonnal küldtek egy sajtóközleményt és lám, a Relaitatea TV (aki ott sem volt az eseményen) Breaking Newst adott ebből, aztán elindult a futótűz. Ez igen sajtó! (a jelenetet láttam, a paradicsom nekem is kimaradt – lehet cseresznyeparadicsom volt).

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csakis részeg lehetett! =))
meg drogos,
meg komcsi
vagy migráncs
sőt zsidó
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.