Az MNB-alapítványok szerint igenis jó döntés, hogy egyes embereknek 5, 7, vagy 10 vezető pozíciója is van egyszerre az alapítványokban és cégeikben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Központi Bizottság
Persze, hogy jó, így kevesebb embernek kell fizetést adni!
vadnarancs
@Központi Bizottság: Több helyről jön a zseton, ergo többet tudnak lopni. Nyalogasd csak tovább a hátsójukat, elmebeteg!
Központi Bizottság
@vadnarancs: Másodszorra hülyézel le! Ha nem tudsz emberhez méltóan hozzászólni a témához, ne személyeskedj, nem áll jól neked!
vadnarancs
@Központi Bizottság: Gondolom akkor nem tartasz egy gyors közvélemény-kutatástól itt a propelleren, hogy kik szerint vagy hülye és ki szerint nem. Gyorsan tedd fel a kérdést. Te kis szarosnyelvű!
TAdam
Legalább gyorsabban gazdagodnak a rokonok meg a spanok. Mi ez ha nem a "folytatjuk" ígéret betartása. Erre szavazott a kétharmad, most büszkék lehettek magatokra. Q*rvára!!!
Levendula
Egy seggel ennyi lovat megülni? Ügyesek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.