Hozzátette ugyanakkor, hogy nem akarnak kínos magánéleti sztorikkal visszavágni az őt ért támadások miatt. A jövőben inkább kormánypárti politikusok állítólagos maffiaügyeire fognak koncentrálni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@papa.49: Reméljük több adu van a jobbikosok tarsolyában, mint gondoljuk, és ki is fogják játszani!!!
bencemacska
@Eriksson: Sajnos nincs olyan párt, amelyikkel maradéktalanul egyet értenék. Mindegyikben van, ami tetszik és van ami vonz. A Jobbikban is van olyan, amivel egyetértek!
Legkevésbé a fidesz teszik, mivel olyan gyorsan változtatnak a véleményükön, hogy nem tudom követni! A KDNP pedig számomra nincs!
Peller Anikó
@bencemacska: Ez lenne a bűnük? Hogy gyorsan változtatják a véleményüket?
Eriksson
@bencemacska: Nem is kell egyetérteni egyikükkel sem, mert a mi jólétünk elősegítése egyikük programjában sincs benne, csak a saját boldogulásuk, minden áron. S ezért képesek beáldozni mindent. Istent is, Embert is, Becsületet is.
papa.49
@Eriksson: Látod ezzel amit írtál TÖKÉLETESEN EGYETÉRTEK ÉN IS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.