Az intézmény szerint a kritikus állapotú gyermekek ellátása pedig minden szempontból előnyt élvez, ezért a nem sürgős, és a szülőkkel praktikusan a nyári szünidőre egyeztetett műtétek átütemezésre kerültek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Fiatalok- ne szüljetek. Vagy ne ennek az országnak. Semmire sem becsüli a gyerekeket.
CSodás dolog egy gyereknek életet adni- de nagyon rossz érzés ha nem tudod megadni neki még a minimumot se amit szeretnél
Nil
@Horizont: Én se másnak se magamnak nem szültem az 5 gyermekemet akiket sikerült felnevelnem - egyre nehezebben mióta a fidesz először került hatalomra (akkor kerültünk először padlóra) és ez az utolsó 6 év nagyon nehéz volt - az utolsó gyermek most érettségizett- még része volt normális oktatásban de sokkal nehezebb dolga van mint az első gyerekemnek ahol lehetett tervezni a jövőt (bár még oroszt tanult). Én nem ilyen világot akartam hátrahagyni nekik. De szerencsére megbirkóznak vele.
Azt azonban tudom hogy itt Budapesten egész más az élet mint vidéken ...
Nil
@Horizont: Azt el kell ismerned hogy ma már ezt nem lehet megtenni úgy ahogy nekünk sikerült.
Nem véletlen mennek el a fiatalok.
De én is azt vallom a gyerekvállalás nem pénz kérdés - de közben az is - mert ha nincs lakás, ha a jövedelmed albérletre megy el, ha nem tudnak közös programokat csinálni (vannak jó ingyenesek is :-)) ha nincs normális óvoda, iskola, - nincs mit enni - akkor nagyon nehéz.
Egyszer egy kislány egy rádióriportban azt mondta:"Jobb lett volna ha nem szül meg az anyukám." Azóta is fáj ha emlékszem - pedig nem az én gyerekem volt. VAgy egy másik riport(azt én csináltam) - gyerek fűkaszát kért ballagási ajándéknak hogy tudjon vele munkát vállalni és segíteni a családját - mégis elvesztett a házukat. És annyi ilyen történet van-és akkor nem beszélünk a borzasztó gyerekmunkáról a profit érdekében ... ma már nem érték az ember - egyeseknek (én kettes vagyok :-D)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.