A Miniszterelnökség belső vizsgálatot indított – mondta a Hír TV-nek Csepreghy Nándor a Voldemort néven elhíresült csalási üggyel kapcsolatban.

A NOL.hu azt írja, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint szeretnék kideríteni, hogy az érintett cégek milyen formában indulhattak a 2007–2013-as és a 2014–2020-as uniós költségvetési ciklusban.

A lehallgatási jegyzőkönyvek alapján a 168 Óra írt arról, hogy a Fidesz borsodi erős embere, Mengyi Roland kenőpénz fejében segített volna hozzá helyi vállalkozókat uniós forráshoz. Az elnyert támogatás jó részét vissza kellett volna osztaniuk a nyerteseknek a cikk szerint. A korrupciós ügy szálai a Miniszterelnökségig érhetnek.

Az, hogy a belső vizsgálatot Csepreghy jelentette be, már csak azért is érdekes, mert az ügyben az ő neve is felbukkant. Az egyik lehallgatott beszélgetés tanúsága szerint a pályázatíró azt magyarázta az egyik pályázónak: „Én szerintem, akivel mi tartjuk a kapcsolatot, az a legmagasabb szint, bármekkora befolyású. Tegnap Csepreghy Nándinál voltam zsúron, Viktort Lázár helyettesíti, Lázárt, meg Nándi".

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ezek úgy fognak járni, mint Ágnes asszony. Csak mossák, mossák azt a szennyest, lassan beleőrülnek, de a mocsok csak nem jön ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ó-buda
@bencemacska: persze ön magával az élen!!
justhpeter
Csepreghy megvizsgálja önmagát. OK. Ezt értem. De mit tesz, ha bűnösnek látja magát ?
nemkati
@justhpeter: Felmentést kap magától.
justhpeter
@nemkati: Tényleg velem van a baj. Erre a megoldásra nem gondoltam.
Tódor
@Bringás: Már megint jön a fos a szádból. És te ezzel a szájjal eszel. Undorító.
Dádá.
Bringás
Na megint a Nol vezeti a hazudozási listát, az elmebajosok meg ugranak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.