A Miniszterelnökség belső vizsgálatot indított – mondta a Hír TV-nek Csepreghy Nándor a Voldemort néven elhíresült csalási üggyel kapcsolatban.

A NOL.hu azt írja, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint szeretnék kideríteni, hogy az érintett cégek milyen formában indulhattak a 2007–2013-as és a 2014–2020-as uniós költségvetési ciklusban.

A lehallgatási jegyzőkönyvek alapján a 168 Óra írt arról, hogy a Fidesz borsodi erős embere, Mengyi Roland kenőpénz fejében segített volna hozzá helyi vállalkozókat uniós forráshoz. Az elnyert támogatás jó részét vissza kellett volna osztaniuk a nyerteseknek a cikk szerint. A korrupciós ügy szálai a Miniszterelnökségig érhetnek.

Az, hogy a belső vizsgálatot Csepreghy jelentette be, már csak azért is érdekes, mert az ügyben az ő neve is felbukkant. Az egyik lehallgatott beszélgetés tanúsága szerint a pályázatíró azt magyarázta az egyik pályázónak: „Én szerintem, akivel mi tartjuk a kapcsolatot, az a legmagasabb szint, bármekkora befolyású. Tegnap Csepreghy Nándinál voltam zsúron, Viktort Lázár helyettesíti, Lázárt, meg Nándi".

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ezek úgy fognak járni, mint Ágnes asszony. Csak mossák, mossák azt a szennyest, lassan beleőrülnek, de a mocsok csak nem jön ki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Ezek úgy fognak járni, mint Ágnes asszony. Csak mossák, mossák azt a szennyest, lassan beleőrülnek, de a mocsok csak nem jön ki.
sokanvagyunk
Lehet, hogy mégiscsak ő ismeri közelről az ügyet... :)
nemkati
@sokanvagyunk: Ő is. De mind, az összes g. fideszes pontosan tudja, hogy működik az úniós pénzek lenyúlása, és aktívan részt is vesznek benne. A habony-művek meg gyártja nekik a magyarázkodásokat. Csakhogy az épeszű ember pontosan tudja, mi az igazság. Mindnek több kilométeres bűnlajstroma van. És az országnak meg akkor lesz, ha mindezt hagyja büntetlenül.
sokanvagyunk
@nemkati: Igen. Most éppen - igaz, túl hosszú ideje a fidesz-kdnp.
Hellcat
@sokanvagyunk: (10:10) Tudja hol kell félrenézni vizsgálódáskor :)
human
Ma reggel volt Csepregi az ATV-n. Értetlenkedett, hogy a kormány pedig pont hogy szigorította a közbeszerzésben résztvevő pályázatírókat érintő feltételeket. Na ja. Hogy az a haverok maradjanak versenyben. A riporter pedig joggal kérdezett vissza, hogy mit ér ez a szigorítás, ha láthatóan a korruptak bent maradtak a rendszerben. Gondlom költői kérdés volt, hisz ez volt Csepregiék célja az elejétől fogva.
human
Emlékszünk még a NAV belső vizsgálatára is. Ami annyira alapos volt, hogy egy hétvége alatt megállapították, hogy minden rendben. Nem korruptak.
Clavigo
...és Polt pajtás ?? Ő mit csinál ?? Felügyeli a ""belső vizsgálatot "",,nehogy kiszivárogjon valami ??? NBH.,,Államvédelmi Hivatal,,Kincstár,,Rendőrség,,,,Ügyészség---ek...Nándi köszöni,,jól van. és csókoltat mindenkit,,nemzetileg...oszt jó napot.
solidedge
Mengyi Rolandot kötelezni fogják, hogy tartson önvizsgálatot, majd számoljon be az eredményről. Egyébként a belső vizsgálat célja úgy tálalni az ügy hátterét, hogy az a legkevesebb kárt okozzon a Fidesz népszerűségében. Ez pedig rengeteg hazugságot fog jelenteni. A Fidesz hívők ezt szopják be évek óta.
Bringás
Na megint egy mondva csinált ügy, amiről aztán kiderül, hogy tizede se igaz!
bencemacska
@Kovács Gizella: -:DDDD
Na tessék, itt a magyarázat arra, miért nem veszik észre a birkák, hogy mi történik M.o-n!
Kilopták a szemüket!
Mégis csak okos ez a "vezír" , tudja mivel kell kezdeni!!!
Sziszifusz
@Bringás: 11:53
Kiderül, miután az érintettek végrehajtották az önvizsgálatot.

Vétlenségükről szóló hírek akkor lennének hihetelesek, ha a vizsgálatokat, illetve nyomozást a kormánytól független hatóságok végeznék. Ilyenek pedig Magyarországon nincsenek.
vadnarancs
Ez olyan vizsgálat lesz, mikor a perfekt angol Vida átvizsgálta a NAV-ot. Minden rendben lesz elvtársak. A békaemberekkel is!
Ó-buda
@bencemacska: persze ön magával az élen!!
justhpeter
Csepreghy megvizsgálja önmagát. OK. Ezt értem. De mit tesz, ha bűnösnek látja magát ?
nemkati
@justhpeter: Felmentést kap magától.
justhpeter
@nemkati: Tényleg velem van a baj. Erre a megoldásra nem gondoltam.
Tódor
@Bringás: Már megint jön a fos a szádból. És te ezzel a szájjal eszel. Undorító.
Dádá.
Bringás
Na megint a Nol vezeti a hazudozási listát, az elmebajosok meg ugranak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.