Óvatosan bánjunk a jelzőkkel, erre figyelmeztetett a magyar Úszószövetség szakmai alelnöke Hosszú Katinka második aranya után. A többiek azonban nem remekelnek. Az Egyenes Beszéd Ráadás vendége Sós Csaba, a Magyar Úszószövetség szakmai alelnöke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ma reggel erről ezt írtam:
Érthető?

Talán, de nem örülök neki lévén, nem az ami kellene legyen

Az Egyenes Beszéd vendége volt Sós Csaba, a Magyar Úszószövetség szakmai alelnöke. Róna Egon többek között arról is kérdezte, hogy „Gyárfás Tamás miért nem tapsolt, amikor a lelátón mindenki örült Katinka sikerének.”. Az alelnök némi felvezetés után tudta közölni, hogy „sport iránt érdeklődők tudják, hogy több konfliktus volt Gyárfás és Hosszú Katinka között, ami után érthető, ha az elnök nem szalad a verseny után, hogy ő adhassa át az érmet ”.
Miiii-csoooo-daaaa? A magyar szövetség vezetője ezt (is) megengedheti magának??? S ezt a szakmai vezető még meg is érti: A pofám leszakad! Hol élnek ezek? Ja, hogy ők jobban tudják hol élünk! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Tetves, erkölcsileg nulla vezetés !!!
Gerinctelen g...ik !!!
1magyar
Hát az biztos, hogy nem Katinkát kellene lecserélni hanem a Gyárfást!!! De gyorsan!
Alkalmatlan.
Perwool
Annyira hihető! Mindenki őrjöngve tapsol, ugrál, fütyül...meg mit tudom én mit csinál...mindegy örül!!! A tv előtt ülők is különb ovációval voltak, mint a helyszínen az ország pénzén kiutaztatott beszélő pénisz!!!
Ez a takonygerincű Gyárfás meg fapofával ül.
Óvatosan a jelzőkkel!?. gyárfás egy velejéig romlott, takonygerincű, rohadt féreg, parazita élősködő szemét láda...
Peller Anikó
Hö hö, a beszélő penísz kinek tapsolna egyáltalán talán amikor látja magát a tevében..
varrólány
Gyárfás egy besavanyodott ember , még mosolyogni se nagyon láttam nemhogy örülni . Az csoda lett volna ha épp az olimpián fog tapsikolni .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.