A Der Spiegel szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök tette fel a helyes kérdést tavaly júniusban a menekültválsággal kapcsolatban az uniós kormányfők tanácskozásán. Így hangzott: „Schengen vagy folyosó?”. Vagyis, alkalmazzák a schengeni szabályokat, vagy nyissanak folyosót a menekülteknek Németország felé. A német lap azt is írja ugyanakkor, hogy a magyarok gyakorlatilag kész tények elé állították az osztrákokat és a németeket, amikor az autópályán megindult embereket végül buszokkal vitték az osztrák határhoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Orbánnak úgy jött ez a menekülthullám, mint az isteni áldás. Épp kezdtek fogyni az ellenségek, meg egyre több gennyes disznóság felhalmozódni. Aztán huss, egy pillanat alatt elment mind a levesbe és a nép sok hónapja a menekülteken rugózik. Ki nem szarja le a NAV balhét, a Questor ügyet, a kitiltási botrányt, a Paks 2-t, az állami földek lenyúlását, meg egyéb "hülyeségeket"?
kkalman
Orbán imája: Édes Istenem, a mindennapi migráncsokat add meg nekem ma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.