Továbbra is jelentős előnnyel vezet a Fidesz-KDNP a pártok versenyében – írja az Origo az ZRI Závecz Research Intézet legfrissebb felmérésére hivatkozva.

A kutatásból megtudhatjuk,

a Fidesz mögött továbbra is a választókorú népesség 27 százaléka áll. A Jobbik támogatottságának aránya 11-ről 13 százalékra nőtt. Az MSZP-t júliusban 10 százalék támogatta, jelenleg 11 százalék. A DK maradt 5 százalékon, az LMP 4-ről 3 százalékra csökkent. Az Együtt és a liberálisok 1-1 százalékon állnak. 

A biztos pártválasztók körében a Fidesz 43 százalékot, a Jobbik 22 százalékot ér el. 17 százalékuk a szocialista párthoz tartozik, 9 százalék a DK híve, az LMP-nek 4, az Együttnek és a liberálisoknak 1-1 százalékos tábora van.

A Fidesz szimpatizánsai elégedettek

A fideszesek háromnegyede elégedett a kormány teljesítményével

Ami a kormány tevékenységének és az ellenzék munkájának megítélését illeti, a választópolgárok: az előbbit – egy százfokú skálán – 39 pontra, az utóbbit 35 pontra értékelték.

A Fidesz tábora elégedett a kormány működésével,

75 pontra értékelték kedvenc pártjukat.

Az ellenzékiek természetesen jóval kritikusabbak, az LMP-sek 26, a jobbikosok 24, az MSZP-sek 21 pontot adnak, míg a DK hívei csak 16 pontra értékelik a kormányzatnak tevékenységét.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludmilla
@Horizont: ismerem én is ezt a kifejezést,fodrász,kozmetikus,ruházat,izmok,agyilag meg zokni
solidedge
Egy dologban én is csodálom őket. Ekkorát még nem loptak büntetlenül.
kukac50
Azok még hisznek a mesében,gondolkodásra meg képtelenek!
sziha
de nekem meg nem tunik ugy, hogy a kor ketharmada lenne narancskodos. Bar, ha a biciklist kerdeznenk, akkor o minimum 70%ot mondana, amennyire joban van a szamokkal... Akarcsak a partja es gazdaallata...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.