Akár havi 742 forint plusszal járhat, ha valakinek van tévéje TV2-vel és RTL-el spékelve. Ha kábelszolgáltatók nem tudnak jó alkut kötni a két műsorszolgáltatóval muszáj lesz fizetni. Az Invitel arra készül, hogy az RTL Klub és a TV2 által idén nyáron bevezetett műsordíjat ki fogja számlázni az előfizetőinek, méghozzá visszamenőleg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
Remélem a Digi megoldja ,hogy külön csomagba kerüljön az a 2 csatorna, hogyha nem akkor meg lemondjuk a tv-t és marad az internet:) Inkább előfizetek online tv-re
Ludmilla
köszönjük szépen,Invitel,de inkább vegyétek ki a csomagból,a kutya nem nézi
cs.n.
És mi van az ingyenes földfelszíni vétellel? Azt nem tudják kifizettetni, mivel nem előfizetéshez kötött. Max. ha lekódolja őket a mindigtévé, aztán hozzácsapják valamelyik csomaghoz plusz pénzért. De akkor meg menjenek a francba, nekem ingyen se kellenek. Vagy ahogy @wagabund: írja, berakják őket egy külön kiegészítő csomagba, aztán aki akarja, fizeti, ez lenne a legideálisabb megoldás előfizetői szempontból, és pont ezért nem fog bekövetkezni. :)
cs.n.
Bocs, @wadnarancs: -ot akartam írni. :)
solidedge
Ez a kormány választási kampányának kezdete. Vajna beáldozza a TV-2-t (lesz még neki vagy öt másik csatorna), hogy az ellenzékinek számító RTL nézői lemorzsolódjanak. A dolog pikantériája, hogy az agymosó, Fidesz zombikat gyártó adások ingyenesen foghatók.
wagabund
mi van, ha én nem akarok fizetni külön a két adóért? kiveszik a szolgáltatásból?

azt olvasom, hogy van, aki kiszámlázza, akár visszamenőleg is...abból perek lesznek, az biztos..

szerintem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.