Több tucat olyan cég van, amelyben riói olimpikonjaink is érdekeltek. A Világgazdaság szerint például Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup 2013 óta az Iron Corporation Kft.-t igazgatják.

A cég az Iron Lady-re utaló bögrével, tornazsákkal, étrendkiegészítővel, kiadványokkal vagy épp a Hosszú Katinka főszereplésével futó fantasy-képregénnyel kereskedik. Az Iron Corporation adózott eredménye tavaly közel 30 millió forint, ebből 15 milliót vettek ki osztalékként.

A birkózó Bácsi Péter minden bizonnyal a dohányiparban igyekszik gyarapodni. Bácsi egyébként

a gyáli önkormányzat Fidesz–KDNP-s képviselője is, és a 2013. áprilisi trafikosztáskor egy Bácsi Péter nevű személy éppen Gyálra kapott trafiküzemeltetési engedélyt.

Születési dátuma egyezik az olimpikon Bácsiéval.

Főleg budapesti trafikokban érdekelt a testvéreikkel öt vállalkozást működtető vízilabdás testvérpár, Kisteleki Hanna és Dóra is. A volt MLSZ-elnök, Kisteleki István lányai közösen működtetnek egy bt-t, ami két óbudai trafik üzemeltetésére jött létre.

Szilágyi Áron, kétszeres vívó-olimpiai bajnokunk Szilágyi Áron egy vegán bisztrót, a fővárosi Veggie-t üzemeltető cégbe szállt be, míg Cseh László 2009 óta tulaj egy reklám- és konferenciaszervező cégben, a Momart Kft-ben. 

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
itt ezerrel vannak keverve dolgok. Ketdve a Katinkától, aki saját magából csinál magának pénzt, s nem hagyja másokra, egészen odáig, hogy egyes potentátok családja mutyikból részesedik
Nagyon más dolgok, s nagyon nem kellene ezeket együzz emlegetni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@ágimami: "Egy sportolónak gondolni kell a jövőjére is" Ez rendbe is volna!
A csúnya része az, hogy benne vannak a mutyibizniszben, ami több 100e kisvállalkozót tett tönkre.
Macskaszem
Az említettek közül csak a Bácsi árul dohányt, akkor mire ez a többesszám.
RonaGyuri
@Macskaszem: te ennyire nem érted, amit elolvastál??? És a Kistelekiék?
eszegfu
A cikk cimét én ugy értelmezem, hogy pl. az olimpián cigit árultak, ill. valamilyen illegális dohánykereskedésben vesznek részt. Pedig itt nem erről van szó, hanem, hogy a "civil" életben milyen vállalkozásuk van. Legtöbbjüknek nyilván van üzleti érzéke, hiszen a hirnevüket szinte reklámként felhasználják/ták cégük sikeressé tételéhez... ebben semmi kivetnivalót nem találok. Kissé "necces" lehet a cikkben szereplő 1 ember, akinek trafikja van, de mivel semmit sem tudok róla, nem "süthetem" rá, hogy trafikmutyis. Az is tény, hogy egy "kiöregedett" sportoló, ha előre nem gondoskodik magáról, akár szakma tanulásával, akár valamilyen üzleti befektetéssel, akkor pályája befejeztével gyakorlatilag feléli az esetleges pénzét és utána semmi...Csollány Szilveszter "csak" tornázni tud, ebből szeretne megélni, de igen keservesek a próbálkozásai, ahogy hallom és olvasom.
Desischado
Jó a fideszhez dörgölődni, nyomban van hátszél is. Nyilván nem véletlenül vannak a trafikok sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.