Az Együtt arra kíváncsi, milyen gazdasági, vagyoni kapcsolatban áll a miniszterelnök és Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ezeket a pillekonnyu kerdeseket egy mondattal fogja lefujni az asztalrol orban: "Jo baratsagban elunk mint felcsutiak, es a baratok miert ne latogathatnak egymas hazat, nyaralojat, vagy eppen miert ne vigyaznank egymas haziallataira, ha a masik nyaralni megy?"

Es ez sajnos tokeletesen kielegito valasznak kell lennie.
Csokolom, nem ezt kene feszegetni. Kizarolag azt kellene vizsgalni, hogy amikor meszaros zsebeben 2 anyacsavaron meg egy gombolyag kocon kivul mas nem volt, es szinte veszteseges volt a vallalkozasa, AKKOR hanyszor nevezett be allami munkaert , es hanyszor utasitottak el? (Gyanitom, hogy ez az oriasi fordulat, meg a tenderek egymas hegyen-hatan valo megnyerese erosen kotodik a 2010-es orban-kormanyzas kezdetehez), tehat tessek mondani, mi volt ennek a polihisztornak az a fo muve, amitol egyszeru WC-csesze cserelobol kozmufekteto, epito vallalkozo, nagybirtokos parasztgazda, kisvasutas idiota lett??? Talan tetelesen meg kellene vizsgalni egy mezei egyszerusegu NAV vizsgalattal a 2010 elotti es a 2010 utani adobevallasokat is. Es na persze a felesege, anyosa, lanya, fia, szobalanya, oregistene adobevallasat is, mivel divat a rokonsag es az alkalmazottak nevere megvenni a vagyontargyakat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Központi Bizottság: Csak az a meretes disznohasa...Azt is annyi eredmennyel tudja rejtegetni, mint a milliardjait... Vagyis SEHOGY SEM!...;o))
Manhattan
@karma1 Mikor zavarban van, sokat mondja, hogy : Tisztelt hölgyeim és uraim. :)
oncogito
@Manhattan: - ja, egyébként is sokszor mond olyasmit, aminek nem ismeri igazán a jelentését.
oncogito
Ide is bemásolom a linket, érdemes elolvasni, aki még nem tette. Egy kis ízelítő az egyébként nem túl hosszú cikkből:
"A jólét elidegenít, a hatalom eltávolít a köznéptől. Az elitek maguk mögött hagyják a nemzeti érzést és az ezzel járó felelősséget. Valami nagy dolog történik a világban a vezetők és a vezetettek közötti szakítással. Ez a korunk egyik legfontosabb jellemzője.
...
Szerte a világban az történik, hogy az elit elszakad az alul lévőktől, szinte semmilyen együttérzést nem mutatnak ki feléjük. Ez az egész Nyugat hatalmi központjaiban látható. Egyszerűen nem érdeklődnek a honfitársaik élete és problémáik iránt."
danubeinstitute.blog.hu/2016/08/15/elarulja_a_tomegeket_a_globalis_elit
Központi Bizottság
@oncogito: Ha nem dobálnák ok nélkül sárral, fel sem merülnének ilyen aljas támadások.
@karma1: Kijelentette, hogy sosem volt vagyonos és ez így igaz!
oncogito
@Központi Bizottság: - szegény kis ártatlanka vezérünk, hogy sajnálom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.