Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA! Csütörtökön a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést kapta meg Lázár Jánostól a konzervatív holdudvar ünnepelt szerzője, Bayer Zsolt, akit nemrég ítélt el gyűlöletkeltő cikke miatt a nemzeti nagysághoz szemlátomást semmit nem konyító médiahatóság. Ezúttal is gratulálunk, a jeles kitüntetés alkalmából egy az egyben idézzük fel egy korábbi cikkünket Bayer Zsolt életművét összefoglaló fontosabb mondatokból: 1. Ehhez neked mi a kurva anyád közöd van, te geci fluffer? 2. Akkor mi a kurva anyádat csinálnak, te geci? 3. Hm? A kurva anyádat! 4. Vagyis, aki azt gondolja ezek közül, hogy itt folytathatja azt, amihez otthon hozzászokott, azt ki kell baszni innen, a kurva anyjába! 5. Úgyhogy az azeri meg a horvát geciláda kéz a kézben bassza meg a büdös kurva anyját! 6. Aki nem, az takarodjon a kurva anyjába! 7. Úgyhogy elmennek a törökök a büdös kurva anyjukba. 8. Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA! 9. És...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Inkább akasztásra bocsájtani mindet))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Inkább akasztásra bocsájtani mindet))))))))))
lampa laz
Azért megnyugdtam, hogy nem Kazinczy díjat kapott a szép magyar beszédért..

Ezt a lovagkeresztet + már annyi lókötőnek kiosztották, hogy teljesen elvesztette a színvonalát, nyugodtan át is nevezhetik mélymagyar díjnak.
justhpeter
Szeretett Híveim ! Nem is értem, mi bajotok van ezekkel a Bayer-idézetekkel. A fideSS általános kulturális színvonaláról, a párt emberekhez való hozzáállásáról, az egy-két számjegyű tagkönyvekkel rendelkező vezető elvtársak intelligenciájáról szól ez a történet. Ez a szint vezeti ma az országot. Ezért kell elmenni szavazni 2018-ban.
Grumpycat
És akkor birkakörökben mától így szólítják: keresztes barátom...
papa.49
@Grumpycat: Vagy úgy, hogy ,,ötöske,, ja a diliházban, egyébként mindegy pártközpont, vagy diliház, egyre megy))))))))))))))))))
papa.49
@szmeagol: Gondolom a demokrácia jegyében, ő az egyes))))))
Szerintem meg az 1/2. is túlzás az ő esetében, hogy miért elmondom...
Mert 6 ökör, de félkegyelmű, az 3, de egy nem beszámítható, így maradt 2 na ez meg pont 33%, na ez a hazugovics))))))))))))))
Nil
Magyar Érdemrend lovagkeresztje - ettől kezdve ez a kitüntetés nem ér semmit - viselése inkább szégyen
szmeagol
@papa.49: Jó, jó, de én "frankón" kérdeztem! :-)
Mert, ha jól tudom, akkor Kövéré az 1-es, Zsocáé 5-ös, de a többi?
papa.49
@Nil: Jó páran vissza is adták, vagy nem is vették át, nem véletlenül!!!
papa.49
@szmeagol: Nem tudom de valahol az első 5 ben kell lennie...
szmeagol
@papa.49: Tuti, h nem, mert mindig frusztrálta Zsoca 5-öse! :-)
tutajos
A Szlovák rendszámú terepjárójáért kapta mélymagyar zsóti !
Bezonyám!
"Na, ugye!"
eugen4402
Szokták mondani: mindenkinek megvan a maga keresztje... No, ennek pont egy ilyen "lovag"-kereszt jutott. Meg van áldva, most elvesztette a kenyerét, mert egy LOVAG nem írhat, mondhat illetlen, durva szavakat, szigorúan meg kell válogatnia minden gondolatát, minden szavát. Ha majd letelik a tízéves próbaidő, akkor egy 40-es köracéllal lovaggá ütik...
cs.n.
"Ha a pincében felfordítok egy követ, akkor ilyen arcú férgek másznak elő alóla" Bayer Zsolt lovag jellemzése a nem kormánypárti újságírókról. Tud ő kurvaanyázás nélkül is szépeket írni.
picike1
te aki ezeket a sorokat leirtad is kezdhetsz sülyedni ennyi ,ne mérgezd tovább az embereket ilyen anyázással puffffffffffffffffff

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.