Az Európai Unió nem egy több száz éves politikai szövetség, hanem egy tesztüzemmódban működő kezdeményezés - mondta a miniszter, majd hozzátette: "Brüsszel ma nagyobb határsértő, mint a bevándorlók", hiszen a "zéró legitimitású, senki által meg nem választott" európai vezetők kényük-kedvük szerint próbálják alakítani a tagsági szerződést, pedig szuverenitásáról egyetlen tagállam sem mondott le. Az EU-t "építési területnek" nevező tárcavezető hangsúlyozta: Magyarország 2010-ig passzív, némán bólogató résztvevője volt az uniónak, 2010 óta azonban aktív szereplője az együttműködésnek. "Magyarország visszatért, (...) "nincs okunk csöndben maradni, berezelni a szankciókkal való fenyegetéstől vagy a kiátkozás lehetőségétől" - fogalmazott a miniszter. "Ha kell, megvédjük Európát saját magától" - jelentette ki, hozzátéve, hogy Magyarország a Brüsszellel elégedetlen európai polgárokat sem hagyja magukra.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@RonaGyuri: És neked "Önálló Gondolkodónak" a cikkel kapcsolatban csak ennyire telik?
1magyar
Így igaz, a szuverenitásáról egyetlen tagállam sem mondott le. Akkor meg milyen alapon köteleznének bennünket a muszlimok befogadására?
Tudják ezt merkelék is csak valami hátsó nyomásra cselekszenek.
RonaGyuri
@Szókrakész: azt, hogy kinek mi telik azt egy hozzád hasonló retardált bírkaként inkább ne firtasd, mert az csak a drága 5számú elvtársad nyelvhasználatára hajazóan lehet kifejezni!
Szókrakész
@RonaGyuri: Cogito ergo sum.

Mondod te.

De akkor fejtsük tovább a fonalat!

Ha mi nem gondolkodunk, akkor mi nem is létezünk.
Virtuális valamik vagyunk az oldalon.

De akkor kérdem én.

Milyen gyengeelméjű gondolkodás az, ahol ti "önálló gondolkodók" egy(több) virtuális senki beírásaira így felkapjátok a vizet?!?!?!

Akkor a ti önálló(???) gondolkodásotokkal sántít valami. Szellemi járókeret pozitív az orvosi neve. Nagyon szellemi bicegősre veszitek a figurát.
Nem kicsit.
NAGYON!!!
karma1
Hulye lazar, az EU nem egy 80 eves vak nenike, akit at kell kisergetned az uton, ha akarja, ha nem?

Es ha nem tudnad, akkor ez a formacio letezett mar sokkal regebben, Kozos Piac neven, amikor mi meg epitgettuk a KGST-t es orultunk, ha valamit eladhattunk nekik. Ugy sovarogtunk bekerulni hozzajuk, mint szegeny gyerek a karacsonyi jatekboltba...

orban soha nem bocsajtja meg a Gyurcsany-Bajnai kormanynak, hogy nem o vezethette be az EU-ba a magyarokat... Hiaba, beteg elme tipikus mukodeset latjuk: tele van az az ures feje gyulolettel, negativ dolgokkal...
RonaGyuri
@Szókrakész: Mi ez a többes szám? Veled ellentétben én önálló ember vagyok, nem mindféle kretén alfeléből kandikálok ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.