Az Európai Unió nem egy több száz éves politikai szövetség, hanem egy tesztüzemmódban működő kezdeményezés - mondta a miniszter, majd hozzátette: "Brüsszel ma nagyobb határsértő, mint a bevándorlók", hiszen a "zéró legitimitású, senki által meg nem választott" európai vezetők kényük-kedvük szerint próbálják alakítani a tagsági szerződést, pedig szuverenitásáról egyetlen tagállam sem mondott le. Az EU-t "építési területnek" nevező tárcavezető hangsúlyozta: Magyarország 2010-ig passzív, némán bólogató résztvevője volt az uniónak, 2010 óta azonban aktív szereplője az együttműködésnek. "Magyarország visszatért, (...) "nincs okunk csöndben maradni, berezelni a szankciókkal való fenyegetéstől vagy a kiátkozás lehetőségétől" - fogalmazott a miniszter. "Ha kell, megvédjük Európát saját magától" - jelentette ki, hozzátéve, hogy Magyarország a Brüsszellel elégedetlen európai polgárokat sem hagyja magukra.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Fúú ,vazzzze...Ez a Lázár még nem kapott lovagkereszetet ??
Szókrakész
Teljesen igaza van.
Úgy az zéró legitimitású vezetőkkel, mint a 2010-ig csicska mód hallgató magyar vezetőkkel kapcsolatban.
Szókrakész
Az EU és Merkelék az anyjukon tesztelgessenek!

Nem kisérleti patkányok, egerek, vagy nyulak vagyunk!!!
oncogito
Ja, megvédünk mi mindenkit mindenkitől, csak adjanak hozzá jó sok milliárdnyi lóvét!
Különben még a saját határainkat sem tudjuk...
RonaGyuri
hát igen bennünket is meg akarnak - no az előttem szólókat látom sikerült is - védeni az önálló gondolkodástól! =))
Szókrakész
@RonaGyuri: És neked "Önálló Gondolkodónak" a cikkel kapcsolatban csak ennyire telik?
1magyar
Így igaz, a szuverenitásáról egyetlen tagállam sem mondott le. Akkor meg milyen alapon köteleznének bennünket a muszlimok befogadására?
Tudják ezt merkelék is csak valami hátsó nyomásra cselekszenek.
RonaGyuri
@Szókrakész: azt, hogy kinek mi telik azt egy hozzád hasonló retardált bírkaként inkább ne firtasd, mert az csak a drága 5számú elvtársad nyelvhasználatára hajazóan lehet kifejezni!
Szókrakész
@RonaGyuri: Cogito ergo sum.

Mondod te.

De akkor fejtsük tovább a fonalat!

Ha mi nem gondolkodunk, akkor mi nem is létezünk.
Virtuális valamik vagyunk az oldalon.

De akkor kérdem én.

Milyen gyengeelméjű gondolkodás az, ahol ti "önálló gondolkodók" egy(több) virtuális senki beírásaira így felkapjátok a vizet?!?!?!

Akkor a ti önálló(???) gondolkodásotokkal sántít valami. Szellemi járókeret pozitív az orvosi neve. Nagyon szellemi bicegősre veszitek a figurát.
Nem kicsit.
NAGYON!!!
karma1
Hulye lazar, az EU nem egy 80 eves vak nenike, akit at kell kisergetned az uton, ha akarja, ha nem?

Es ha nem tudnad, akkor ez a formacio letezett mar sokkal regebben, Kozos Piac neven, amikor mi meg epitgettuk a KGST-t es orultunk, ha valamit eladhattunk nekik. Ugy sovarogtunk bekerulni hozzajuk, mint szegeny gyerek a karacsonyi jatekboltba...

orban soha nem bocsajtja meg a Gyurcsany-Bajnai kormanynak, hogy nem o vezethette be az EU-ba a magyarokat... Hiaba, beteg elme tipikus mukodeset latjuk: tele van az az ures feje gyulolettel, negativ dolgokkal...
RonaGyuri
@Szókrakész: Mi ez a többes szám? Veled ellentétben én önálló ember vagyok, nem mindféle kretén alfeléből kandikálok ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.