Mivel Orbán Viktor Rióba menekült az augusztus 20-i állami ünnepség elől (tök jó, hogy éppen mostanság rendezték az olimpiát, így nem kellett égés céljából ma kiállnia a napra) mindenki más, aki itthon maradt, vagy hazajött valahonnan, megadta a módját az ünneplésnek. Na, nem mintha Orbán évek óta nem menekülne ilyenkor, csak úgy mondom.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Horizont: Azért ne legyünk annyira maximalisták. :D
Március 15-én itthon volt.
Meg is tapsolták a múzeum kertben :D
(akinek fizettek!
Clavigo
@Horizont: Mint minden évben ,eddig,,,,,,,soron kívüli,,rendkívüli tárgyalás Brüsszelben...Ahonnan nem hiányozhat a Lábtörlő.
Csizmás Kond
tényleg lássuk tehát:
- Magyarország sohe nem mondott le...
persze hogy nem, vagy van aki cáfolni tudja ?
- a zunió nem egy...
persze hogy nem és nem is politikai meg hatalmi valamiként alakult amit ma meg akar játszani.
- brüsszel...
az a hatalmiakarnok aki a saját határait nem tudja nem akarja megvédeni miért várja, hogy bízzanak benne ?
..és itt van az európai létforma...na kéremszépen az hogy lett ? itt termett vagy csak kifejlődött az itt meghonosodott migráncsok által ? és ha már kifejlődött kinek az érdeke az felrúgni, megváltoztatni elértékteleníteni ? A sokszínűség és a soknyelvűség nem azt jelenti, hogy minden frissen migrált egyből ősi jogot kap mint ahogy azt sugallja a cikkíró,oda bele kell alakulni hozzá kell nőni és vele kell élni nem kikezdeni erőszakkal.
A fejlécen az áll, hogy határokon átívelő szellemi táplálék...kérdem én sokukon kívül ki táplálkozik ilyen gyalázattal ?...és ha a határon kivülinek kuss ide beszólni akkor miért gondolják hogy épp ezt enné ?
...még a szél sem tudta volna jobban összehordani ezt a sok szemetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.