Sebességmérő akciót tartanak az utakon keddtől csütörtökig – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon vasárnap.

Sebességmérő akciót tart a rendőrség az utakon

Azt írták, hogy az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján Magyarország egész területén vizsgálják a közúti forgalomban részt vevők sebességét.

A TISPOL Speed európai szintű ellenőrzés keretében elsősorban a gyorsforgalmi utakon, a főutak lakott területen kívüli szakaszain, valamint a lakott területek közútjain érvényben lévő megengedett legnagyobb sebesség megtartását vizsgálják – olvasható a közleményben.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Olyat nem lehetne,hogy irányjelzést ellenőriznék.
Van állatja,mely jelzés nélkűl kanyarodik,vagy épp a kanyarodáskor indexel.
Csak ebből nagyobb bevétel lehet naponta mint a gyorshajtásból,hozzáteszem az sem sokkal veszélytelenebb
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@wagabund: Jó a meglátásod, van olyan útszakasz, konkrétan a 32 főút a Zagyvarékasi elágazás, és az Újszász bekötő út között totál kész a felújítás de kint van minden 40 km, meg előzni tilos tábla a söndörök legnagyobb örömére, mérnek is bőszen azon 6-7 km en...Egyébként csütörtökön Miskolcon jártam a régi 3 főúton, a nagy forgalmon kívül az tűnt fel hogy mértek Szihalom, Vatta, Emőd belterületén, a csoda kamerák ki voltak rakva, de a radar, lézer detektor nem jelzett, pedig ha működik a kamera jelez már vagy 3-4 km ről, tehát kirakták csak nem volt bekapcsolva...Érdekes ugye akkor meg minek...
wagabund
@kamazuka: nálad a pont.

az a baj, hogy nehéz bizonyítani, hiába állítja két rendőr is...arról nem is beszélve, ha véletlenül külföldiül beszél a versenyző...akkor a fakabát jelbeszéddel büntet?

a sebességmérés a legegyszerűbb...legjövedelmezőbb...bááár... a körforgalomból kifelé is lehetne pénzt gyűjteni..sokat...sőt...nagyon sokat..
sokanvagyunk
Ha már akcióznak... - jobb helyeken minimum 60 százalékos leértékelések vannak! :)
csa-csa
mert persze ilyenkor mindenki szabályosan közlekedik nem?
kkalman
@kamazuka: ma, 07:14 Én majdnem fellöktem egy barmot, miután jobbra indexelt, le is húzódott, mint aki leáll, majd váratlanul a bal oldalon levő kapubejáróba fordult, akkor, amikor a kocsim eleje egy vonalban volt az ő kocsijának a hátuljával. Ha nekimegyek, még lehet, hogy én lettem volna a hibás.
kamazuka
@kkalman: Bácsi!Ha ideírnám de még korai de lehet hogy sor kerűl rá,hogy én hogyjártam azt senki nem hiszi el,hogy ilyen megtörténhet,de magyarország jobban teljesít ezért itt bármi megtörténhet.II fokon áll a story de lehet ,hogy strasserburgig kell menetelnem.űmegteszemha beledöglök is
Ami és ahogyan megesett az még viccnek is jó lenne,de nem vicc.Ez az a poén melyet ha elolvasnál,besírnál rajta.De megtörtént.
Egyetlen hibát követtem el.Elsőbbséget adtam.Csak azt tudnám mi a francnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.