Nyolc aranyat szereztek sportolóink a riói olimpián. Ebből Hosszú Katinka egymaga hármat abszolvált, és úgy alakult, hogy a nyolcból hetet nőknek sikerült begyűjteniük. Ez utóbbi információ egy normális országban nem bírna hírértékkel. Hogy férfi vagy nő szerzett-e egy díjat, annyira kellene…

Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
És mellékesen ezeket a sportágakat támogatta legkevésbé a focibuzi-csutigeci kormány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@Mézike: Állati elmék? Merle? ... a Madrapourt kézbe ne vedd... :D
Mézike
@Equus: No meg King! :-)
Merle : mesterségem a halál. a favorit. Az állati elméket is olvastam, de ez nem az a könyv. Ez bemutatja hogyan jut el egy egyszerű polgár fia a gázkamrák réme címéig. Mindezt teszi úgy hogy teljesen természetesnek találja az emberek szelektálását, és azon dolgozik hogyan lehet mindezt minél hatékonyabban elérni.
Madraqout ? nem ismerem miről szól?
Equus
@Mézike: Madrapour: laza ujjgyakorlat egy cél nélkülivé vált repülőgép utasain keresztül jellemrajzokról... kész kibaszás :) Asszem, Merle magyar változataival megvagyok... jó tollú fickó... Follet már inkább számítógépen dolgozhat... megadja a jellemeket,a helyszínt, aztán egy kis hab. W.Smith kiesik... nem tom. Édentől keletre Steinbeck? Megvan vhol a polcon... törivel nem vok képben.
Mézike
@Equus: Aha! Steinbec. .-:)
Ha megvan akkor kapd elő. nagy könyv. Nekem egyik kedvencem.
Most épp King egyik remekét olvasom, a fekete ház . borsózik a hátam, de mit tegyek? E-nélkül nem létezhetek...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.