Hogy mindig tudd, mi mennyi. Azok száma, akik eddig visszaadták a lovagkeresztjüket tiltakozásul amiatt, hogy Áder János kitüntette Bayer Zsoltot: Kaltenbach Jenő Kenyeres István Tóth Bálint Rózsa Péter Polgár András Krausz Tamás Erdélyi Ágnes Péter Vladimir Galkó Balázs Kertesi Gábor Köllő János Varga Júlia Bruszt László Varga Kálmán

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
@oncogito: suba a subához szar meg a bringáshoz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@aremy: bicajos tudja, ne piszkald! Majd mindegyikukhoz odamegy, es UJRA elkeri a kituntiket! Furcsa, hogy nem erted...:o))))))))) (Hahaha, Te szegeny, hagyd mar a francba... En olyan vagyok itt nekik, mint a Gyurcsany... Velem ijesztgetik egymast meg a tobbi kommentelot...:o))))

Egyebkent ez a kituntetes olyan, mint a gyanta: ha egyszer radragasztottak, a budos eletbe nem szabadulsz meg tole. Legfeljebb lesz beloluk borostyan...:o))
eugen4402
Nem láttam a legújabb névsort: a Búsképű Lovag visszaadta már..?
Bringás
Azért kezd tisztulni ez a jeles kitüntetés a szeméttől!
Pöpec
Ha egy hordó finom sörbe egy csepp trágyalé kerül, az egész hordó ihatatlan lesz. Tartalma már csak trágyalé. Persze van akit ez nem zavar...Ki mihez van szokva...
pbalage
@karma1: én nem hiszem el, hogy ilyen ember a valóságban is létezik. Komolyan felmerült bennem, hogy csak egy mesterséges ruszki fejlesztésű illinteligenciával társalgunk.
karma1
@pbalage: A ruszkival egyetertek... De hogy intelligencia???...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.