Háromnapos országos sebességmérő akciót kezd kedden a rendőrség a közutakon – közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

A közlemény szerint az európai Tispol Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján a rendőrök Magyarország egész területén augusztus 23. és 25. között a közúti forgalomban résztvevők sebességének ellenőrzését végzik.

A rendőrök elsősorban a gyorsforgalmi utakon, a főutak lakott területen kívüli szakaszain, illetve a lakott területek közútjain érvényben lévő megengedett legnagyobb sebesség megtartását vizsgálják – tették hozzá.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Elnézést, de már megint mennyit kell befizetni?
Írják le, hogy ennyi meg ennyi,
aztán majd szépen eldöntöm, hogy vállalom-e a "saját biztonságom" érdekében.
bakegya
SINTÉR töltögeti vissza az államkasszába azt amit a MÉSZÁROS LÖLÖ az orbán pereputty dicsőségére a nyári hőségben már megint..." hitelbe-hotelba "...e-baxott!!!
...ÉS HÁT VALAMIBŰ A riói kirándulókat is ,plagi palit katókájával,kokókát...magyarházikó költségeit is be lehet így könnyedén az "orbánbokrok alá söpörni!
HAJRÁ MAGYAR AUTÓS ÜLDÖZÖTTEK,SIESSETEK NAGYON GYORSAN NEM MEGINNI..megenni,... BEFIZETNI AZ OLIMPIA BÁNATPÉNZÉT!-mert különben elvisz a sintér!
justhpeter
Kétségtelen, Pinocsetnek megint kell a pénz. Pedig már több mint öt éve rend van.
egyvandor
Költségvetési kiigazítás. Sok a lopás.
sziha
nem ertem. Az az ominozus ket het mar eltelt, nem? Akkor meg minek? Hisz' minden a leheto legnagyobb rendben, nem hogy buncselekmenyek, meg szabalysertesek sincsenek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.