Orbán Viktor vagyoni helyzetét firtatták kedden Nyíregyházán az Együtt politikusai, sorukban a párt elnökével, Szigetvári Viktorral és Lövei Csaba önkormányzati képviselővel, amikor rendőrök jelentek meg, és igazoltatták a képviselőt.

"Azt kifogásolták, hogy bár kampányidőszak van, de ez a transzparens nincs összhangban az október 2-i népszavazás tárgyával, ezért kaptak bejelentést. Engem mint rendezőt igazoltattak, közölték, hogy erről az intézkedésről jelentés készül, és majd értesítenek, lesz-e eljárás"

- mesélte az Indexnek Lövei.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jankó123
Szólásszabadság?
Szabad emberek egy szabad országban azt mondanak, amit SZABAD!
:-)))
magyarbakancs
Őfelsége 1 C Orbán nem tűri a kritikát?
vonotok
Mennyi és menyi jel kel még ennek a népnek, hogy felismerje a nácizmus létrejötte, és ezen hatalmi intézkedések párhuzamát.
Szólj már a feleségednek, a gyermekednek, a szomszédnak, a kollégának, hogy NAGYON VESZELYES vízekékre tévedünk! Most még talán nem késő ÉBREDNI, ÉBRESZTENI!
anka
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ..., a dakota érinthetetlen!
colibri
Ha nem teccik, el lehet zavarni - ki is mondta ezt? Pedig itt még nem elzavarásról volt szó. Ja, hogy odáig nem fajulhatnak az ellenérzések...?
Nil
Megbuktunk
Ezért itt az ismétlés
Tanulni kellene a hibákból végre
vadnarancs
Mivan cigány? Nem szereted, ha a zsebedben turkálnak? Jogunk van hozzá, mert a MI PÉNZÜNK!!!
Bringás
Szeretem, ha a senkiháziakat figyelmeztetik a törvényre!
világlátó
@Bringás: A törvényre? A törvény előtti egyenlőségről bizonyára sokféle felfogás létezik napjainkban. A törvény veszélyes és alattomos dolog. Ha majd téged is beszorít a sarokba, bizonyára te sem érzed majd jól magad. A törvény mindig a hatalom eszköze és állandóan éhes. mindig többet akar, olyan mint egy veszélyes parazita. A rendről beszél kifelé, felzabálja az életet befelé. Hát csak figyelj.
kkalman
Valaki megint pofán csapta a demokráciát. Vagy csak annak a maradékát?
Desischado
Lassan tiszta Észak Korea leszünk, ha nem ébredünk fel végre!
iteo
Tisztelt Szerkesztőség!

Oldalukon azt írják, "A Propellert a jövőben az IKO Digital Kft. adja ki".

Az IKO Digital az IKO Media Group csapata. Az IKO Media Group tulajdonosa Rákosi Tamás, aki saját bevallása szerint is Andy Vajna szekértolója.

Adnának-e valamilyen állásfoglalást - akár nyilvánosan - arról, hogy ez a korántsem pártfüggetlen tulajdonosi helyzet mennyiben befolyásolja a jövőben a Propeller eddigi tárgyilagosságát, elfogulatlanságát, pártatlanságát?

Üdvözlettel,
Iteo Ittosei
evacica
Sajnos már ez is megtörténhet M.o.A szent tehenet bántják!
herczeg0210
@Bringás: Szeretem ha valaki olyan bátor, hogy még magát sem vállalja.
Borsodi
Megérdemeljük ha tűrjük,de mi jöhet ezután Orbán lesz Áder helyett, Lázár Orbán helyett? Magyarország Káosz ország lesz.mi meg a menekültek.
volvós
Az országgyülési képviselöknek, pártelnököknek MENTELMI joguk van,
igy a helyszinre érkezö rendör csak tiszteleghet és jelenthet...
Jaaaaa, JOGÀLLAMBAN !! :-)
kukac50
Orbánné Mészáros Lőrinc nevén levő ingó és ingatlan 75%-a! Tuti!
Yoda69
@kukac50: @volvós: penztaros lorinc vagyontalan. Mielott orban megtette volna bio-penztarcava 5 millio forintos veszteseget termelt evente doglodo vallakozasaval gazszerelokent.
Minden vagyon amit kezel az orbane, es az orban csalade. Ugyanugy, mint ahogy csaucseszku is szetlopta romaniat, es a vagyont felosztotta a csaladtagok kozott. Csaut es feleseget falhoz allitottak, es lelottek mint egy tetves kutyat. Ugyanez var orbanra is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.