Sem a Jobbik, sem az LMP nem tartja elfogadhatónak a "közigazgatási bíróságokról" szóló törvénytervezetet.

Erről Gyüre Csaba, a Jobbik országgyűlési képviselője, valamint Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és Csarnó Ákos, az ellenzéki párt közigazgatási szakszóvivője számolt be újságíróknak pénteken Budapesten, azt követően, hogy részt vettek az igazságügyi miniszter által kezdeményezett ötpárti egyeztetésen.

A találkozón az MSZP nem képviseltette magát.

Az előterjesztés alapján ellenzéki politikusok mindegyike lehetőséget látott a közigazgatási bíráskodás politikai befolyásolására – közölték.

A fideszes különbíróság ötletéről ebben a cikkükben írtunk bővebben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Persze hogy nem támogatják, hiszen az a bűn eltussolásának lenne a színtere.
De azt mondja már meg valaki, hogy az MSZP miért nem veszi a fáradságot, hogy meghallgassa a legfrissebb Fideszes agymenést, kialakítsa ezzel kapcsolatban az álláspontját és azt velünk közöljék?!
Wellness hétvégére mentek már csütörtöktől?
human
@Béla333: Hát ezt az agymenést én sem tartanám vitára alkalmasnak. Egyértelmű, hogy a fideszesek korrupt ügyeinek eltusolására tesznek kísérletet. Mint ahogy megpróbálták a közpénz közpénz jellegét is megszüntetni. Az is elég nyilvánvaló volt, hogy mire kellett volna.
A határvédelemről és a terrorveszély definíciójáról már van értelme tárgyalni.
Egy másik példa a nemzeti pedagógus kerekasztal. Azt sem tartják legitimnek a szakszervezetek és el sem mennek a gyűléseikre. Jól is teszik, hisz még a fideszes kerekasztallal kötött megállapodásokat is felrúgták Orbánék.
Béla333
@human: Csakhogy a politikai pártok azért vannak, hogy ellenőrizzék a mindenkori kormányt, azért tartjuk őket, hogy dolgozzanak, nem azért hogy mindenhonnan távol maradjanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.