A Nézőpont Intézet elemzője szerint annyi üzenet jelenik meg a kvótareferendumról a plakátokon a baloldali pártoktól, hogy a szavazóik nem tudnak majd eligazodni, nem tudják majd, mit kell csinálniuk.

Deák Dániel az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában azt mondta ennek egyik oka, hogy az MSZP, a DK és az Együtt külön kampányt folytat majd.

A szavazók bizonytalanságát növeli az is, hogy szerinte az MSZP kettős beszédet alkalmaz. Molnár Gyula elnök érzékelhette, hogy a baloldali pártot támogatók közül is sokan ellenzik a betelepítést, ezért egyszerre próbált meg üzenni a kvótát támogatóknak és elutasítóknak – vélekedett az elemző.

Deák Dániel szerint az MSZP ezzel a gyengeségét igyekszik palástolni, a megosztottságot és azt, hogy a saját népszavazási kezdeményezésére nem tudott megfelelő számú aláírást összegyűjteni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@magyarbakancs: Osztom nézetedet, én sem tudok jelenleg rajongani egyetlen magyarországi pártért sem.
De azt mondom, hogy bármelyik demokratikus párt jobb- és a Zemberek érdekeit szolgálja, mint a jelenlegi kormányzó párt, vagy a jobbik.

Írod:
"Ha már egy politikai oldalon meg számolhatatlan politikai párt van az ért ki alakít hatnának, egy közös véleményt egy dologról mondjuk a bevándorlásról, betelepítésről."

A betelepítésről nagy nézeteltérés nincs közöttük, amiről a cikk szól, az a népszavazásra vonatkozik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@magyarbakancs: Ez minden pártra igaz, (bizonyos szempontból még az ember választott élettárásra is). Csak az a kérdés van-e reális, kertelés mentesen előadható programjuk. Amivel maguk mellé tudják állítani a választókat és tartják e szavukat, vagy úgy játszanak az emberrel mint a pávatáncos harmadosztályú bugris és nertársai.
namihami
Ha jól megvizsgáljuk, akkor most kivételesen, igaza is van. Itt ugyanis nincs egyetlen Vezérürü, aki kimondja, hogy mit kell csinálni és a birkák bégetve vonulnak a parancsra.
Ilyen egyszerű ez.
wagabund
..."Nézőpont Intézet: a baloldali szavazók nem tudják majd, mit kell csinálniuk"...

még mindig nincs baloldali árnyékkormány, élén a következő min.elnökkel...
...ezek után ne csodálkozzon senki, hogy nincs megmondóember sem...

Molnár már átállt...
magyarbakancs
@egyvandor: Sajnos nem lesz más választás az embereknek.
52% -ka nem tud választani.
Nem kell a szoci oldal,se a jobb oldal.
dr. prédikátor
Nézőpont!!! Képzeld el ÉN TUDOM , hogy hogyan kell szavazni!!!
Nil
Aki aszerint szavaz hogy a kedvenc pártjának a vezére mit mond,az ne is szavazzon inkább, mert csak egy robot amit beprogramoztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.