Történelmi jelentőségűnek tekinti a Fidesz a kvóta elleni népszavazást, ezért a párt aktivistái a parlamenti választásokhoz hasonló létszámban vesznek részt a mozgósításban – tudta meg a Magyar Idők.

A jövő hét elején már megkezdődik a közterületi szórólapozás, szeptember 10-én pedig országjárásra indulnak a kormánypárti politikusok.

A népszavazás kampányfőnöke Gyürk András, aki a 2018-as választási felkészülésért is felelős. Kocsis Máté a budapesti kampányokat irányítja, és Szita Károly kaposvári polgármesterrel közösen ő koordinálja a Városok és falvak a kényszer-betelepítés ellen elnevezésű önkormányzati mozgalmat is. A Fidesz kommunikációs igazgatói posztját Hidvéghi Balázs tölti be.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
történelmi jelentőségű? Nos van benne valami, hisz ennyire hülyének már régen nem nézték az embereket! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@Perwool: Nem tetszés, vagy nem tetszés, hanem tény kérdése. Te írtad, csak sajna nem érted - politikai hatalomból részesüljön többnyire választások révén - ezt próbálja mindegyik az üres fejekbe verni! A hatalmi harcnak rendelődik alá a további vélemény nyilvánításod, korábbi szimpátia alapon történt valamely párt iránti elkötelezettségedből eredően.
Nem vagyok irányító, csak próbálok egy kis világosságot vinni e nagy sötétségbe, de mint látszik, felesleges.
Perwool
@Mangu: Soha egyetlen párt tagja, szimpatizánsa nem voltam/leszek! Még KISZ-es sem!
Úttörő kisdobos igen, mert kötelező volt!
Mindig programra szavaztam. A "folytatjuk" nekem nem program.
Ma már olyan egy szavazás mint egy nyilvános wc, benyitsz próbálod kiválasztani a kevésbé szarosat.
Milyen hatalmi harcról beszélsz? Melyik mondatomból olvastad ezt ki? Egy népszavazásra mozgósítani? Megmondani, hogy mi legyen a véleményed.
Még egyszer mondom, nem szimpatizálok egy párttal sem!!! Még pedig azért mert egy tőről fakadt KISZ-MSZMP-ből átsminkelt szarháziak!!!Utálom őket mint az idegen szart!!!
25 éve fosztják ki nemzetünket, országunkat ! Minden politikai garnitúra csak a zsebét tömi az egyik megy a másik jön, csak az étvágyuk lesz egyre nagyobb! Én, az elmúlt 25 év minden politikusát pereputtyával együtt börtönbe zárnám... mert az ország ide jutott! itt az ország egyik fele az egyik zsebmetsző bandának tapsol, a másik meg a másiknak, miközben nem látják a lényeget. Az összes politikusunk úszik a pénzben, miközben nekünk a seggünk kilóg a gatyából és 25 éve hallgatjuk, hogy rövidesen nekünk is jobb lesz!
Mangu
@Perwool: Milyen hatalmi harcról beszélsz? -politikai hatalomból részesüljön többnyire választások révén - erről, mert ez harc nélkül nem megy (sajnállak, ha a harc nálad csak egy fegyveres konfliktusban testesül meg)! Egyébként az ilyen alakok miatt, mint te, történt mindaz, ami miatt háborogsz - az "idióta rendszerváltás"! Elkötelezettséget, valahova tartozást nem vállalók, dilettáns tudatlanok kihasználásának eredmény mindaz, amit itt elsírsz. Tessék változtatni, tudsz? Hosszú távra el lett szabva ez a dolog, tetszett volna korábban "okos" lenni. Az új politikus más mint a régi? Nem, rosszabb - mindenhol a világon.
Desischado
@Perwool: Megfogalmaztad a lényeget, nálad a pont. A mutyikról miért nem kérdezik a véleményünket?! Vagy Paks 2-ről?! orbán pávatáncol, ez arra szolgál, hogy egyrészt elterelje a figyelmet az egyre pofátlanabb lopásokról, a burjánzó kurrupcióról, valamint az Unióból való kilépés előszobája. Én sem veszek ebben részt! Menjenek a pokolba!
Perwool
@Mangu: Itt ez a cikk egy kamu népszavazásról szól, amire mozgósítanak! Itt erről a cikkről beszélek.Ami valóban harc, Orbán hatalmi harca, az az erő felmérése. Amúgy neked, magáról a cikkről és annak tartalmáról van esetleg véleményed? Nem vagyok tökéletes, de nem is akarok az lenni, a sajnálatodból pedig nem kérek!
Mangu
@Perwool: Akkor nem sajnállak. Ez nem kamu népszavazás, hanem egy választási kampány előtti erőfelmérés népszavazási köntösben, időben, hogy lehessen beavatkozni.
Milyen véleményre vagy kíváncsi ha ezt olvastad? - "A népszavazás kampányfőnöke Gyürk András, aki a 2018-as választási felkészülésért is felelős. Kocsis Máté a budapesti kampányokat irányítja, és Szita Károly kaposvári polgármesterrel közösen ő koordinálja a Városok és falvak a kényszer-betelepítés ellen elnevezésű önkormányzati mozgalmat is. A Fidesz kommunikációs igazgatói posztját Hidvéghi Balázs tölti be." Ezek nem feledték el, amire tanították őket - mozgalmi munka (ingyen, szájtépésért nem adnak semmit - lásd ellenzék magatartását). A cikk magáért beszél, egyértelmű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.