Például azért, mert az ügyben nyomozó NNI véletlenül elküldte a nyomozati anyagot Rogán Antal jogi képviselőjének. A Nemzeti Nyomozó Iroda augusztus közepén váratlanul megszüntette a nyomozást az ún. belvárosi ingatlanügyekben. Ez az a nyomozás, aminek a nyomozását egyszer már bűncselekmény hiányában megszűntették, de az ügyészség indítványára újrakezdték, határidejét pedig újra és újra meghosszabbították. Hogy aztán újra ne találjanak bűncselekményre utaló jelet abban, hogy a belvárosi önkormányzat rendre pályáztatás nélkül, a bérlőnek járó kedvezménnyel adjon el alulértékeltnek tűnő lakásokat akkor is, ha a bérlő épp csak kivette az ingatlant.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mit izzadhattak a nyomozók, hogy ne találjanak semmit. Fideszék egyre keményebb feladatok elé állítják szegény ügyészeket és rendőröket.
human
Azt tudtam, hogy a politikusokat arra tréningezik, hogyan ne mondjanak semmit perceken keresztül. Azt viszont nem tudtam, hogy a nyomozók meg abból kaptak kiképzést, hogy hogyan ne találjanak semmit hónapokon keresztül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.