Hát a migránsok. Főleg a fideszeseknek és a jobbikosoknak. Országosan a legsúlyosabb problémának az egészségügyet érezzük, de mintha a pártszimpátiánk alapján egészen eltérő Magyarországokon élnénk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mukodik az agymoso propaganda. A sok birkanak a migrans ugy sokkal sulyosabb, mint az alacsony berek, ami miatt kozel 1 millio magyar migralt el innen, vagy a fideSSesek korrupcioja. Elkepeszto.
Perwool
Nemrég küldték!: ”Magyarországon azért keresel 100.000 forintot eladóként, mert a te munkád egy Europa peremen levő, europai szemmel nézve szegény, teljes mértékben rossz irányba tartó, végtelenül pazarló, bután kitalált és működtetett rendszerekkel rendelkező, nagyon erősen korrupt országban van. Ezért nem jut neked több. Ebben a teljességgel pazarló, rossz rendszerben pontosan ennyit ér a munkád, egy forinttal sem többet. Ez a piaci árad. És ezért kap mondjuk egy müncheni eladó ugyanazért a munkáért 1500 eurot, mert ö egy okosan kitalált, értelmesen működtetett, átlátható, ellenőrizhető és fenntartható rendszerekkel rendelkező országban teszi ugyanezt, ahol legfeljebb a maradékot nyúljak le, de semmiképpen sem milliárdokat vagy komplett piacokat. Az ő ottani munkája abban a rendszerben pontosan annyit ér függetlenül attól, hogy ő is ugyanazt a munkakört látja el."
Yoda69
@Perwool: Nos tobbek kozott ez a kulonbseg a liberalis es az illiberalis demokracia kozott
eszegfu
Érthetetlen! "Elveszik a munkánkat", az "államnak kell eltartani" és hasonló "szlogenek" nehogy ide jöjjön letelepedni akár egy menekült is... kérdezem: a betelepitett menekültek nélkül, vagyis MA: van munka, megélhetés, megfelelő e.ü. ellátás, stb.?! Ez mind-mind nem számit, pedig már egyre "nyomorultabb" körülmények között élünk itthon MA... az a lényeg, hogy ma legyen tele a gatyánk az esetleges jövőbeni nehézségek miatt! Ha valamilyen csoda folytán a szavazáskor az "igen"-ek győznének, kiváncsi lennék, hogy O.V. azonnal egyezséget kötne a betelepitésre...hiszen a nép ezt akarja... a nagy túróst kérem tisztelettel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.