A metróállomás fölötti épület bontása fél évig tart, és 700 millió forintba kerül. Az Orbán Viktor barátja, Garancsi István érdekeltségébe tartozó Market Zrt. nyerte a kivitelezést. Ide fut majd az alagút az Országházból. A következő hónapokban számítani kell a Kossuth téri metró ideiglenes lezárására.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Remélem azért az országból nem lesz ilyen könnyű a szökés!
bakegya
Mint 44-ben...és nincs aki leleplezné???
Grumpycat
Áttehették volna okt 3.utánra.akkorra ugyanis okafogyottá válik minden, ami ennek a cezaromániás citigecinek az elméjéből kipattant. Mert addigra egy zárt intézetbe jut, a másodikai eredmények miatt.
Grumpycat
És ott van mellette ugye a fantomház, a rákosi-bunker. Jó indok annak a modernizálására, hisz nem sok különbség van köztük. Talán rákosi többet értett a számítástechnikához, mint a focihuszár.
Perwool
@Grumpycat: Állítólag megvan még Rákosi kecója Arzamaszban. Ha rendesen benyal Putyinnak talán még kiutalja neki. Bár, amennyit összelopott Kuvaitban is gazdag "ember"? lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.