Simicskó István honvédelmi miniszter javaslatára szeptember 15-i hatállyal menesztik Dankó Istvánt, a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkárát – jelent meg a szerdai Magyar Közlönyben – olvasható az Indexen.

Firicz László lesz a következő államtitkár, a kinevezését már alá is írta Áder János és Orbán Viktor.

Dankó a miniszterelnök javaslatára lett államtitkár 2013. február 1-től. Ő volt az, aki korábbi cikkünk szerint kétmilliárdos megbízást adott annak a cégnek, amelytől havi félmilliós fizetést kapott. Dankó volt a kerítésprojekt végrehajtásáért felelős kormányzati munkacsoport vezetője a Honvédelmi Minisztériumban. Ő volt a versenyeztetés nélkül tendergyőztessé váló HM EI igazgatótanácsának elnöke is. Dankó a céges másodállásáért havi 500 000 forintos díjazásban részesül.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
kirúgták de mi van az el lopott milliárd ok al.
justhpeter
Ő sem nagyobb gazember mint a Gazdaállata.
Desischado
Nem lopott elég szorgalmasan, vagy az ellopott lóvét nem csorgatta vissza? Vége van a világnak, már a haverokban sem bízhat a csuti rém?
telegdilaci
@aremy: Nem fog el veszni,az lenne a tisztességes ha vissza fizettetnék vele,azután hosszú évekre dutyiba vágni! de lehet át utaltatják egy nagyobb kutyának a számlájára!
rozmaringchat
Mindig fejétől büdösödik a hal...A NÉP-nek, az istenáldotta népnek, politikai hovatartozás nélkül fel kellene háborodnia, egyöntetűen. De a Fide$$-kurmány már annyi szennyet borított a NÉP fejére, hogy immunissá vált a ganajra. G.Orbán megvalósította a következmények nélküli illiberális országot. Jelenleg az APÁTIÁ-ba süppedt NÉP előtt már bármilyen törvénytelenséget meg mernek tenni, mivel nem kell a törvény ŐR-étől (P.P.) sem tartaniuk, mert ő a FŐSZENNYELFEDŐ. Nincs büntetés, így nincs önkontroll sem. És az a legrosszabb, hogy kilátás sincs arra, hogy egy markáns középvonalbeli politikai erő ébredjen ebben a honban. Az értelmiség, a lázadni képes fiatalok, mára már, vagy megfizetett Fide$$ emberek, vagy már elhagyták a hazát...Volna még gondolatom ezer, de mire megyek vele? Nincs egy olyan szerveződés, amely a hasonlóakat összefogná, egy szervezett pártba. Ha valaki tud egy ilyenről, kérem szóljon, mert rövid az idő a Fideßß következő választási csalásáig.
nezelodo
@rozmaringchat: Ne csodálkozz, ha egy bohózat népszavazáson, amit maga a nemzetvezető talált ki és rendelt el, nyíltan lehet fenyegetni a közszolgákat, állami alkalmazottakat, közmunkásokat, az egyház felügyelete alatt dolgozókat a segélyezetteket, és az alacsony IQ-val bíró tömegeket, hogy hogyan szavazzanak. Legközelebb már ki sem írják a választást, csak az eredményt közli, az önkontroll nélkül vezető?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.