Mit tehet egy következő kormány az ügyészséggel, az Alkotmánybírósággal, az Orbán-vagyonnal, az új oligarchák vagyonával és így tovább, és így tovább. Van erre jogállami megoldás? Nem szeretnék a miniszterelnök helyében lenni. Sem a mostaniéban, sem egy ellenzékből érkező jövőbeliében. Amikor gödeli helyzet van, akkor nagyon könnyű hibázni. Az utókor sosem keres mentségeket az ilyenkor elkövetett hibákra. Igaz, ha sikerül átevickélni ezeken a zavaros vizeken, akkor előbb-utóbb kap valaki egy köztéri szobrot, főleg akkor, ha az illető végül elbukott, pláne, ha kivégezték. Ez is egy hungarikum.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
@Béla333: a legnagyobb probléma az hogy a fidesz nevű kórság annyira mélyen ette már magát a magyar társadalomba hogy komoly műtét nélkül már nem gyógyítható.távol álljon tőlem hogy ezt kívánjam de a Szeparepa által felvázolt megoldásra is fel kell készülni.mint azt érzékeljük ez a rendszer az alapjaiig rohadt.le kell rombolni-porig- és újat,talán jobbat kell a helyére építeni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Minden leváltható, és előbb utóbb le is váltódik, viszont az ilyen demokratikus kacsamesékben ma már a kutya sem hisz.
A demokráciát épp azok szajkózzák akik minden formában megpróbálták már a kormányzást de mindig belebuktak.Az amit ma a demokratikusnak mondott ellenzék vall az nem demokrácia hanem liberális köntösbe bujtatott kommunizmus, aki idegen elvekért képesek bármire.
Béla333
Azt azért nem árt tudni, hogy akárhogy is, de van ebben az országban egy nagy csomó olyan Fideszes hívő, akik újra és újra megválasztják a Fideszt, rájuk szavaznak,
Másrészről meg az erőszakot nem lehet irányítani! Nem tudhatja senki, hogy ki kit talál el/meg?
Én mindenképpen a békés eltakarítás híve vagyok. De az eltakarítás híve!
kakaósbögre
@Béla333: az erőszak-illetve a háború- a modern emberi társadalom szelekciós eszköze. ez tény,bármennyire is durván hangzik.de ebben az esetben ugye nem ezt a szerepet kell betöltenie.de azt tisztán kell látnunk,hogy ezek nem adják olcsón sem a bőrüket,sem az általuk összeharácsolt vagyont. meg fognak küzdeni az életükért. akár nemtelen, emberhez,férfihoz méltatlan módon.ezt látjuk nap mint nap.de őszintén szólva bűnözőktől nem is vár,várhat mást az ember.
eugen4402
Ameddig az Európai Néppártok nem terítik ki a lapjaikat, addig nem...
Az MSZMP Kádárral jó sokáig kitartott. Mihelyt az SZK(b)P kihúzta a fa..át a buliból, összedőlt az az egész tákolmány, mert a hatalomgyakorlásnak vannak BELSŐ és KÜLSŐ FELTÉTELEI. Az utóbbi fontosabb...!
Béla333
@kakaósbögre: 10.38-ra
Másik oldalról meg még igazi nagy elutasításban sem volt részük.
Amikor egy jó kis tömeg összejött (például) az internet adó ügyében, rögtön visszakoztak!
Nem vagyok naiv: tisztában vagyok azzal, hogy innen, vagy a vasárnapi boltzár-tól könnyen visszakoznak, ha látják a veszélyét, hogy kisebbségben is maradhatnak, de börtönbe nem fognak önként menni (vagyonelkobzás mellett), ez ellen még az országunkat is képesek lennének kivezetni az Unióból. (Közös Uniós igazságügy és titkosszolgálatok azt hoznák magukkal, hogy az ő bűncselekményeiket sem tudná a továbbiakban Polt elmaszatolni!)

Tehát először is meg kellene fogalmazni, hogy mit is akarunk, e mellé tömeget, erőt kell felvonultatni. Meg kell prőbálni a hatalmat békés eszközzel visszavenni, aztán jöhet az új Alkotmány, majd az új választás.
Ezt szerintem meg kell próbálni, de ha így sem megy, mert mondjuk Polték aljas eszközzel keresztbe tesznek a megtisztulási folyamatnak, nos akkor...
kakaósbögre
@Béla333: A remény hal meg utoljára.De tudjuk,te is és én is hogy békésen nem fog menni.Szaporíthatjuk a szót,reménykedhetünk de a valóság nap mint nap szembejön,arcul csap és nemes egyszerűséggel közli velünk hogy hülye birkák vagytok,minden nappal távolodik a békés megoldás lehetősége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.