A kormány kiegészítette a szélerőművekről (is) szóló korábbi rendeleteit, ezekbe olyan új szabályokat helyezett el, amelyekkel gyakorlatilag minden engedély kérelem elutasítható, például azzal, hogy csökkenti a honvédelmi és katonai képességet. A szélerőmű veszélyes fegyver.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
KI kell emeljem a cikkből ezt a mondatot: "A kormányhivatal a szakhatósági hozzájárulás iránti kérelem, illetve a szakkérdés elbírálása során a megvizsgálja, hogy a szélerőmű nem okoz-e olyan hátrányos következményeket, amelyek aránytalanul meghaladják a létesítésétől várható előnyöket. "
Egy barátom erre azt javasolta, hogy: Meg kellene vizsgálni a paksi beruházást, hogy "nem okoz-e olyan hátrányos következményeket, amelyek aránytalanul meghaladják a létesítésétől várható előnyöket".
Én hozzátenném úgy általában ártunk és qurmányunk minden tevékenységére is meg kellene vizsgálni! =))
Béla333
Újabb, (a százezredik) mocskos szemét húzás!
Kovács Gizella
@RonaGyuri: index.hu/tudomany/2012/12/14/68_milliardos_temeto_az_atomhulladeknak/
Idővel ezeknek is lejár a biztonsága.
Persze, a szélerőműveknél nem tudnak lenyúlni egy garast sem.
L. Simon ennek a nagy szakértője"Ez egy színtiszta üzlet" – zárszavában L. Simon László így nyilatkozott, valamint azt is elmondta, hogy szerinte azért nem lehet nap- és szélerőművekre alapozni, mert
"áramra éjszaka is szükség van, valamint akkor is, amikor nem fúj a szél".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.