Zavaros szellemi és politikai viszonyok idejét éljük, amikor magyarként csupán egyet tehetünk: abba fektetünk, abba kapaszkodunk, amihez a legjobban értünk, és ez a tudomány – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök azon a fogadáson, amelyet a Széchenyi-díj kitüntetettjeinek tiszteletére rendeztek kedd este a Vigadóban.

Orbán: Zavaros szellemi viszonyok idejét éljük

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének tájékoztatása szerint a Széchenyi István születésének 225. évfordulója alkalmából megtartott eseményen a kormányfő úgy fogalmazott: a magyar emberek szívében a kultúra és a tudomány művelőinek különleges helyük van, és a legrangosabb állami elismeréssel, a Széchenyi-díjjal kitüntetett tudósok a politikai döntéshozók számára is rengeteg értékes és hasznos tanácsot adhatnak.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
@Bringás: Mi a faszt kóvályogsz itt szarházi tetves tolvaj-gyilkos? Hol a címed bújkáló tetü? Takarodj a csutizsírdisznó valagába vissza, te fészbukk huszár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Az orbáni diagnózis tökéletes. Valóban zavarosak a szellemi viszonyai.
glorianna
"abba fektetünk, abba kapaszkodunk, amihez a legjobban értünk, és ez a tudomány"
Csak tudnám, hogy miért csökkent hat év alatt a korábbi felére-harmadára az állami részvétel minden olyan területen, aminek a tudományhoz valamilyen köze van :S
Yoda69
@glorianna: Ez egyszeru, mert orban a stadionokba fektetett, es nem a tudomanyokba. Ugyanis nem azt kell nezni amit mond, hanem amit csinal. Ez a pavatanc alapszabalya. Jol atbaszni mindenkit.
sziha
@Szókrakész: ha igy lenne, nem libsiznel ossze-vissza, nem igazan ertenel ennyire egyet a vezirrel. Te csak egy troll vagy, aki a biciklissel egyetemben (vagy egyutt) arra veritek, hogy itt okadjatok a hulyeseget. Nyilvan penzert, mert ingyen ennyire hulyek nem lehettek. Te biza ugy kotodsz a fideSShez, mint a biciklis. Csak meg annyi sincs benned, hogy felvallald.
Warlord
@Bringás: Szunyigeci! Melegítik a helyed a sitten. Addig is helyedre floki!
Bringás
@Warlord: " Szunyigeci! Melegítik a helyed a sitten. Addig is helyedre floki! "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.