A Fidesz frakcióvezetőjét arról kérdezte a HVG riportere, hogyan szavazzon az a Nagy-Britanniában élő magyar állampolgár, akinek nincs több tízezer forintja Londonba utazni a voksoláshoz.

A politikus először olcsó debreceni repjegyekkel kezdett példálózni, aztán a választási törvényt ismertette. Végül azonban a választási rendszerről is egymással ellentétes dolgokat mondott. Ezután már csak egy ütőkártya maradt a zsebében: személyeskedni, és illemtanárhoz küldeni a riportert.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

I.raptor
Lalihuszár most sem tagadta meg önmagát!
Ostobább, mint volt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
A Fidesz és az ország egyik ""vezető"" politikusa.
Egyébként megérdemli az újságíró. Miért nem a kupakról, huszikról vagy a tuszikról kérdez? Rögtön szakszerű, mindenre kiterjedő és részletes választ kapott volna.
Azért álljon már meg a menet. Mindenhez nem érthet Ő sem. Nem azért szófosó, hogy még válaszolni is tudjon.Valakinek a fizetést, 20 (mára több) %-ot és egyéb összegeket is fel kell venni.
Az illemtanár pedig tökéletes válasz volt. Ha Ő már nem jutott el hozzá, legalább a skribler tudja, hogy mihez tartsa magát. És utána még órákat adhat a Tündérlalának, végszükség esetére.
moareka
Lala kedves! Ráfaragtok a külföldön dolgozó magyarok szavazatára, mert semmibe veszitek őket a levélben történő szavazással, így ők is titeket!... bezzeg a határon túli seggnyalóknak megengedtétek...na erre ráfáztok!
Zeta
Valaki, p pártból szólhatna neki ,hogy inkább halgasson!
vadsanca
Egyértelmű kérdésre miért nem lehet egyértelműen válaszolni. ...és még ez az okostojás beszél az illemről! Ez a kioktatás elkerülhető lett volna, ha a kérdésre válaszol. Hát ez a FIDESZ! Így bízzatok benne! Inkább ne véleményezzem!
Lepényleső
Jó annak aki mindent megtehet,annak meg még jobb,aki fidesz-t emleget?
Borsodi
Kósát melegebb éghajlatra kellene küldeni,de úgy, hogy a feje örökre beszoruljon.Esetleg páran még elkísérhetnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.