Drága testvéreim a NER-ben és azon kívül! Sokszor hallottam már különféle futóbolondoktól, hogy a magyarok a Szíriuszról jöttek, de képtelen voltam komolyan venni. Most mégis úgy érzem, hogy valaki - vagy én, vagy Orbán Viktor méltóságostekintetes úr - egy másik bolygóról csöppent ebbe a pörköltszafftos, óriásplakátokkal ékes kicsiny honba.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@karma1: 00:01

Ha ezt a cikket elolvassa 4-5 millió MAGYAR , dugába döl
az okt. 2.-a ...A hirek pedig az internet világában
fénysebességgel terjednek. - a remény hal meg utóljára !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
@kkalman: Elolvastam a cikket, nagyon jól összefoglalja a helyzetet, Orbán viselkedésének hátterét. Kinyomtattam, odaadom a szomszédomnak, ez lesz az én "választási plakátom"!
eugen4402
@kkalman: Tényleg köszi. Dr. Varga cikke immár a sokadik pszichológus-szakvélemény, amelyben kristálytisztán átvilágítják az "embert". Elkeserítő dolog, hogy a hozzáértők kivétel nélkül ilyennek látják az alanyt, hogyhogy másoknak nem tűnik fel az ordító ellentmondás?!?
bakegya
MAGYARORSZÁG ORSOS VICCTOR FOCIALIZMUSA.Az első nyilvános hazugsága után már seggbe rúghattátok volna,de NEM,NEM-és NEM TETTÉTEK...piti tolvajokkal tette azt a NEMZET GYALÁZATOSSÁGOT ami a magyarokat koldusbotra juttatja, A saját hazájukban mindenképpen!-korrupt hazugságait milliók leplezhetnék le,de nem teszik.
DILIMOZIT NÉZHETÜNK HALLGATHATUNK AZ ERŐSZAKOS FOCIALIZMUS HUNGARY KUMMOLÁSA AKADÉMIKUSSOLÁSSAL,EZ A MI ÁLLAMOSÍTOTT DIKTATÓRIKUSS ÁLLAMFORMÁNK... orbán zártosztályt csináltatott MAGYARORSZÁGBÓL-NEMZETI ÁLCÁBAN LOPJA SZÉT ZÜLLESZTI LE AZ ORSZÁGOT.MÉLTÓ CINKOSTÁRSAINAK SORÁT KELL CSAKKK VÉGIG NÉZNI
micfild
@volvós: miből gondolod, hogy az agyhalottak felfogják?
volvós
@micfild: 07:07
Az agyhalottakon kivüli 4-5 millióra gondoltam...:-))
kkalman
@volvós: @kisrigó: @eugen4402: Máshol is közzétettem okulásul a narancsködagyúaknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.