Tiszabőn közel 80 százalékos volt a részvételi arány a vasárnapi népszavazáson. Ami ennél is durvább adat, hogy senki sem ikszelt igennel. Katz kollega helyszíni riportja a „nemek falujából”.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Gizella
Na ezek sem fognak kapni a kormánytól egy petákot sem !
anka
@Kovács Gizella: @dr. prédikátor: - mert a "rendszer" jól működik!
karma1
@Kovács Gizella: Dehogyisnem! Epp hogy ok kapnak majd minden jot, piros almat, mogyorot!...:o)) 80 %-os (!!!) volt a szavazas (na, azt a 20 % -ot majd jol elovesszuk!), es mindenki NEM-mel szavazott! Beszaras! nMikozben azt se tudja, mirol!!!

Sajnos, ez a legnagyobb problema!...

Nalunk is zajlott egy szavazas ma - (egeszen komolyan mondom!),
a helyi tanacs elnokerol kellett szavazni.
Errol lejott szepen egy levelke, megjelolve, hogy kikre lehet szavazni ( 2 fo),
Megkerdeztem a ferjemet, hogy a ketto kozul O kire szavaz, mert en egyikuket sem ismerem, kulonben is 60 kilometerre elnek tolunk, ott van az onkori is, mire mondta, hogy a valamilyen Gary az egy hulye kozlekedesi rendor,...na, arra O nem szavaz..."Na es, a masik?"...Ja, azt nem ismerem... Jo, akkor Te arra szavaztal? A masikra? mire mondta, hogy igen, mert azt nem ismeri. Tehat mindketten az ismeretlen palira szavaztunk, a masikrol nem tul jo volt a ferjem velemenye, mert lesbol szokott birsagolni. (Itt ugyanis az nem szokas, ha nagy ritkan van egy kozuti ellenorzes, akkor mindket iranyban a nyilt utcan all a rendorauto, es akkor MINDENKIT ellenoriznek, nincs elbujas, nincs eldugott traffipax. )

Es levelben adjuk fel a szavazolapot. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.