Az Erdélyi Magyar Néppárt szerint a Romániai Magyar Demokrata Szövetség hibája, hogy nem szavaztak valami sokan az erdélyi magyarok közül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Csizmás Kond: igen és ők nem kérnek belőle, mert a bőrükön érzik, milyenek a rasszista barmok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ..mert te úgy érzed hogy ha a baloldal süketségeid gajdolod nagymenőbb vagy ?
RonaGyuri
@Csizmás Kond: én a baloldalét?? Bocs, de de ennyire még te sem lehetsz hülye! =))
bencemacska
OV-nak lételeme a különböző csoportok egymásnak ugrasztása.
Én nagyon nagy kárörömmel tudnám nézni, ha két összeugrasztott csoport keményen egymásnak esne, és OV nem tudná páholyból nézni, hanem ott maradna középen a tűzvonalban!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Gyurka, aki azt szajkózza hogy ne szavazz az kimondottan baloldali, nem demokrata nem más emberérzelmű hanem vérbeli balfasz, ugyanis a jogaidról való lebeszélés már a gazemberség kategóriájába tartozik... és azok akik mellé állnak, akik helyeselik azt a fajta magatartást te hogy neveznéd meg ?
RonaGyuri
@Csizmás Kond: hol és mikor olvastad te szerencsétlen azt, hogy én azt mondtam, hogy ne szavazz? Ennyire buta vagy? vagy ennyire előírják, hogy mit zagyválj össze? Ha szerény szellemi képességedet összeszeded akár meg is értheted, én az ellen tiltakoztam, hogy valakik érvénytelenül szavazzanak!
Hogy miben mi a baloldali az nálad értelmetlen. Bár ami azt illeti imádott félistened zagyválásai nagy mennyiségű bal demagógiát tartalmaznak, nem is beszélve ócska komcsi voltukról, hisz egytől egyig derék kádári parasztkáderek! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...és ha már ekkora szerencsésnek érzed magad kérlek azt is mutasd meg hol neveztelek bárminek is...
a felindulásból eredő vakság nem mentség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.