A népszavazás estéjén a feldühödött tömeg betörte egy kisbusz lámpáját és szélvédőjét a Szabolcs megyei Nyírpilisen, mert az autóból kamerával vették fel a népszavazásra érkező embereket - írja Bors. Megyei aktivisták azt akarták bizonyítani a felvételekkel, hogy a szavazás napján sokkal több résztvevőt fognak lejelenteni, mint amennyien valójában szavaztak. A főként romák lakta faluban az országos átlaghoz képest kimagasló eredmény született: a 900 fős településen a választók 58,2 százaléka szavazott, 10 ember kivételével mindenki a nemre ikszelt. A fekete autó azonban feltűnt a helyieknek. Százfős tömeg vette körbe a kisbuszt, kövekkel dobálták meg, betörték a szélvédőjét és lámpáit, valaki pedig azt írta az autó oldalára, hogy "Meghalsz". A falu polgármestere szerint nem történt választási csalás. Azért mentek el olyan sokan voksolni, mert a roma és az iszlám kultúra nem fér meg egymás mellett.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Bringás: 08:30
A te és a társaid kultúrája, nem a magyar és nem európai kultúra. Pont az európai kultúra ellen kampányoltok. Úgy hogy ne nagyon hasonlíts össze olyan kultúrákat aminek híján vagy !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Más járműjének a szétverése melyik kultúrához tartozik?
silber13
@cs.n.: Ja, és a fosztogatások a székházbsn...
Aki Én
@Bringás: te miért szólsz bele román mariska?
nemkati
"... itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják. Az iszlámot, az Önök civilizációs gyökereit itt rendkívül nagyra értékelik, mi úgy tekintünk arra, mint egy nagy lelki és szellemi építményre, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket, és nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük." - 0rbán Viktor, 2015.06.09.
Warlord
@Bringás: Te mitől vagy magyar, tetü vérkomcsi? Gyáva szar, ne itt emberkedjél arctalanul, tudod a címem, gyere gyökér csicska!

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci
Fradigege
Nyírpilisen a zsírmore fajtái hűségesen szavaztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.