„Egy percig sem érezheti magát biztonságban az elkövető” – írták az ORFK csütörtök délutáni közleményében, amelyben arról számoltak be, hol tart a nyomozás a Teréz körúti robbantás ügyében. Eddig 591 bejelentés érkezett, valamint az eredmények között említik, hogy a razziában több más bűnözőt is lekapcsoltak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
@Bringás: Tisztelt bringás! Ma jelentkezett nálam valaki, aki nem a pénzért adott rólad információt, hanem hozzárakott a felkínált összeghez 20.000 ft--ot hogy tegyem közzé. Így tehát már 70.000 ft megy a gyermekkórháznak. Amit természetesen aznap dokumentálok, amikor letépem a szádat, egy nappal az előtt, mielőtt nyilvánosságra hozom az adataidat.
Hogy felismerd kiről van szó: ott volt, amikor a hűtőmágnest fel akartad rögzíteni a gipszkartonra.
Továbbá igazolja arccal és címmel, mint én, a következőket:

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Warlord: Megértelek és támogatlak maximálisan. Közmondásosan: tolvajból lesz a jó belügyminiszter, mármint a maffiakormánynak jó belügyminiszter.
papa.49
Söndörök kérjétek meg szépen az elkövetőt ,,ugyan adja már söndörkézre magá,, A balfaszság mértékegysége söndör)))))))))))))))
szép új világ
Kérdezzék meg Sintér Sanyit, hogy ki robbantott. Lehet, hogy Ő ismeri. A bombagyáros Dietmar Clodót is tagadta, aztán kiderült, hogy egy fogdáson együtt pezsgőztek.
dr. prédikátor
@Warlord: tegnap 1940 re. Az lesz az igazi ha ez a szemét lebukik!!!Hajrá!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.