Bár a magyarok többsége tudja, hogy fontos lenne a takarékoskodás, mégis nagyon kevesen tesznek félre a nyugdíjas évekre. Ezzel szemben Szombathy Gyulának, a 71 éves Jászai Mari-díjas magyar színművésznek szinte biztosan nincsenek anyagi gondjai, hiszen, ahogy ő mondja: "van tartalékunk".

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
erről ezt írtam?

Valahogy a tisztességes járulékolás fel sem merült

Hogy messze nem legenda az egy dolog

Az az igazság, hogy valójában üde színfolt a sok rinyáló celeb között az az erősen reklám-ízű, de az is lehet, hogy csak propaganda anyag amit a penzcentrum.hu közölt „Jómódban él nyugdíjasként a magyar színészlegenda: elárulta, miből” címmel.
A cél egyértelmű, hogy felhívja a figyelmet az öngondoskodás hazánkban nem túl elterjedt lehetőségére. Meg kell említeni, hogy nem tett jót a dolognak ártunk és qurmányunk 3000milliárdos lenyúlása sem, de ezt most hagyjuk.
A cikk alapvetően helyes voltát rongálja megfogalmazása. Az csak egy dolog, hogy az csak egy városi legenda, hogy a derék művészúr színészlegenda lenne, de nagyobb gond azzal van, ami nincs a cikkben. Valahogy nem került sor arra, hogy felhívja figyelmet: a jövedelem eltitkolás és a járulékok más módon történő nem-fizetése jelentősen csökkentheti a nyugdíjunkat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.