A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) arra kéri a kormányt, érkezzen bármilyen támadás is Brüsszel felől, érvényesítse az új egység akaratát, amely a korábban közöltnél is több nemmel szavazót jelent a kvótareferendum előzetes végleges eredménye szerint.

Hollik István a Fidesz és a KDNP véleményét ismertetve pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: tovább erősödött az új egység Magyarországért, a népszavazás előzetes végleges eredménye szerint a korábban közöltnél is több, 3 millió 361 ezer választó mondott nemet a kényszerbetelepítésre, ami az érvényesen voksolók 98,36 százaléka.

A KDNP-s országgyűlési képviselő rámutatott: a rendszerváltás óta egy népszavazáson sem voksoltak ilyen egységesen, egy irányba a választók. Ez egy olyan új, erős egység Magyarországért, amely a kormánynak erős felhatalmazást ad, Brüsszelnek pedig erős üzenetet küld. Több mint 98 százalék egybehangzó akarata, hogy Magyarországon ne legyen kényszerbetelepítés, és ezt az akaratot minden erejükkel érvényesíteni is fogják itthon és az unión belül, Brüsszelben is – ígérte.

Az új egység, amely elutasítja a kényszerbetelepítést, kiáll Magyarország szuverenitása, a magyar családok jövője mellett, ugyanakkor nem a migránsok ellen és nem is az unió ellen van, hanem egy újra erős és sikeres Európáért áll ki, "a mi kultúránkért és a mi biztonságunkért" – hangsúlyozta.

Hozzátette: nincs vesztegetni való idő, hiszen a brüsszeli kvótacsomagon már az utolsó simításokat végzik és fel akarják gyorsítani a betelepítéseket felső korlát nélkül, futószalagon, családegyesítéssel. Jelezte: jövő hétfőn el is kezdődik az európai parlamenti vitája.

Az alaptörvény módosítása a magyar parlament elé szintén e napon kerül, és ez előtt Brüsszelnek is meg kell hajolnia – mondta a kisebbik kormánypárt országgyűlési képviselője.

A KDNP-s politikus kérdésre közölte: a két frakció úgy gondolja, a CETA megállapodást mindenképpen a parlament elé kell hozni. Jelezte: várhatóan október 27-én a tagállamok miniszterelnökei aláírják a megállapodást Kanadával, s a kérdés az volt, hogy a ratifikációig Magyarország alkalmazza-e azt. A törvényalkotási bizottság módosító javaslata szerint amíg az Országgyűlés nem ratifikálja, addig az ideiglenes alkalmazások sem lépnek majd életbe. A ratifikáció adott esetben pedig akár többéves folyamat is lehet – jegyezte meg Hollik István.

A távközlési törvény tervezett módosításáról a SIM-kártyák ügyében azt mondta, a részleteket nem ismeri, de megerősítette, a Fidesz és a KDNP minden olyan jogszabályt támogat, ami azt célozza, hogy a magyar emberek biztonságát minél hatékonyabban garantálni lehessen.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
@Bringás: Először nézz utána, mit jelent az a szó, hogy haza. Neked azt, mikor melyik gyzdádtól kapod a koncod. Amúgy pedig nálad ostobább, korlátoltabb, butább, aljasabb véglényt nem nagyon hordott a föld a hátán. Továbbá:

Tisztelt bringás! Ma jelentkezett nálam valaki, aki nem a pénzért adott rólad információt, hanem hozzárakott a felkínált összeghez 20.000 ft--ot hogy tegyem közzé. Így tehát már 70.000 ft megy a gyermekkórháznak. Amit természetesen aznap dokumentálok, amikor letépem a szádat, egy nappal az előtt, mielőtt nyilvánosságra hozom az adataidat.
Hogy felismerd kiről van szó: ott volt, amikor a hűtőmágnest fel akartad rögzíteni a gipszkartonra.
Továbbá igazolja arccal és címmel, mint én, a következőket:

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Warlord
@dr. prédikátor: ok. Csak gyorsban, sok a dolog...
justhpeter
Valaki elárulhatná végre, ez a Hollik gyerek mitől keresztény ?
kukac50
A KDMP mitől keresztény demokrata párt,ha nemmel szavaztak a menedék kérők letelepedését kérők jogosultságát elbírálása ellen. Keresztény ember ember ellenességre nem képes szavazni.
A Fidesz Sorosra keni a bevándorlást,pedig Alepót Putyin bombázta le.
solidedge
Orbánék tévedése, hogy a nemmel szavazók nagy része nem őket szereti, hanem a migránsokat nem.
Desischado
@gerike87: Igen. Írtam is a múltkor F Viktornak, hogy ami itt folyik, riasztóan ismerős. Csak nehogy egy újabb Kristályéjszaka legyen kezdetnek!
Desischado
@Warlord: Ezen én is besírtam. Neked feküdne ez a lehetőség? Kötve hiszem. Amúgy szívvel lélekkel neked drukkolok! Remélem, én is megtudhatom majd a nagy leleplezést. Engem is érdekelne, ki ez az alak. Bár a lényeget tudjuk, orbán híve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.