Vállalhatatlannak tartja az Orbán-kormány politikáját, intézkedéseit, ezért visszaadja a Magyar Tudományos Akadémia tiszteleti tagságát Thomas Jovin biológus, biofizikus emeritus. Ugyanilyen okból mondott le külső tagságáról Hernád István Róbert magyar származású pszichológus professzor – derült ki a hvg.hu birtokába került dokumentumokból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ez eleg ciki,... Na dehat a mi nagy akademistaink, ugye, ezt nem fogjak felmerni... Biztos csak legyintenek erre egy nagyot, hiszen fizikailag nem is voltak jelen az oktatasban ... Ennyire fogja futni az agyukbol...:o(((
egyvandor
Nem kell szakmázás! Lesz elég megbízható nertárs az akadémián. Erről maga a párt fog gondoskodni.
kakaósbögre
nekem is.de nem lehetne hogy mi rúgjuk ki a gecibe?
egyvandor
Olyan lesz az akadémia mint egykor víz ügyi kutató intézet a Csepel sziget csúcsánál. Mindenki tudta hogy többségben sehol nem használható tudományos-párt-munkatársak jártak be a fizetés napokon.
egyvandor
@kakaósbögre: Ezt a TEK-től kérdezd meg előbb. :)
kakaósbögre
@egyvandor: a TEk azonnal feloszlik amint Orbán eltűnik.ezt tudják ők is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.