Szabadlábon védekezhet "Voldemort nagyúr. " A KNYF a fideszes képviselőt vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntettének, bűnszövetségben és bűnsegédként elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki. Ugyanezen a napon a főügyészség több helyszínen házkutatást tartott, amelynek eredményeként több helyszínen bizonyítékokat foglalt le. A Voldemort nagyúrként is ismert Mengyi szabadlábon védekezhet, a nyomozás határideje december 12.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodálkozó
Mert tudja: Pol Pot Péterék úgyis kimossák a szarból.
Másrészt azt is: őszinte beismerés, két év börtön, konok tagadás, felmentés
Hellcat
Nem ezt a patkányt érték tetten a rendőrök csak "nem kaphatták el"???
quadrocopter
@Hellcat: De bizony! Tettenjérés esetében tök mindegy, hogy van-e mentelmi joga, vagy nincs! Engedték még kitakarítani!
Hellcat
@quadrocopter: És akkor a rendőrség nem a fidesz kezében van mi? Így tisztelje őket az ember...
quadrocopter
@Hellcat: Csak a sorozatos jogsértéseket nézd meg a "lehet tüntetni Orbán háza előtt - nem lehet tüntetni Orbán háza előtt" című police kabaréban! Aggályok nélkül belemennek a jogsértésekbe, hisz igazán semmi jogkövetkezméne nincs, ha jogsértést követnek el, ha meg perre viszik a dolgot és bukik az "elfogulatlan és törvényesen intézkedő " police, akkor a közpénz elviseli a perköltséget!
Ez így működik egy elmehibbant uralkodása alatt! A rendőrségben ma már nem szabad emmilyen kérdésben megbízni - sajnos! Papp ORFK-s határőr jól tudja, hova kell igazodni, leszarva a jogszabályokat is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok