Diplomáciai botrány tört ki. A magyar válogatott miatt alakult ki diplomáciai botrány: a Kínai Népköztársaság magyarországi nagykövetsége a magyar Külügyminisztériumnál tiltakozott azért, mert Dzsudzsákék több képet is megosztottak a Dalai Lámával - értesült az mno.hu. A magyar válogatott tagjai véletlenül futottak össze a buddhista "vezetővel", közös képeket készítettek, majd osztottak meg, sőt, egy mezzel is megajándékozták őt. A Dalai Láma régóta az élharcosa Tibet függetlenségi harcának, amit Peking természetesen nem néz jó szemmel. A külügy egyelőre annyit közölt, a találkozó megszervezéséhez nincs közük.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
A zselés hajú Pinokkiónknak most kellene farok felvágva "tiltakoznia", ha már demokráciát emleget manapság a csúti vezére!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Arról nem is beszélve, mi köze van Kínának ahhoz,
hogy egy rangos futballista kivel fényképezkedik ?
Vagy már ennyire befeküdt a kormány Kínának ?
nyanya001
@volvós: Most is beszólhatna a fosbalos , hogy nem leszünk gyarmat ...
wagabund
illő tisztelettel jelzem a Kínai Népköztársaság nagykövetségnek, hogy Dzsudzsák csak egy focista...ne tessenek tőle többet várni...fo -cis -ta...ennyi.
Desischado
Ilyenkor hol van szíjártó koma diplomáciai képessége? Hja, hogy az nincs neki! Hát külügyminiszterként ez elég nagy baj!
papa.49
@Desischado: Mér gondolod focizni tud???
Hát azt se tud, még a kis pályán se!!!
Yoda69
Huha, ez kenyes tema a kinaiaknal. Lehet a vegen megesm lesz buszgyar? (bar ezzel sokat nem vesztenenk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.