Az osztrák üzletember állítása szerint azért kellett felfüggeszteni a Népszabadságot, hogy tárgyalóasztalhoz ültesse az alkalmazottakat. Pethő Péter főszerkesztő-helyettes reagált a Mediaworks-vezér kijelentéseire: "ez egy kabaré, bohóctréfa. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nyilván oka van, hogy Orbán alá nyal Pecina-mester.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
@quadrocopter: ígért neki egy kisvasutat... :)
Törölt felhasználó
Érdemes elolvasi, hogy ki ő, mire specializálódott üzletember..:)
verőce21
Isten óvja meg a hazát a baloldaltól.
verőce21
Érthetetlen, hogy egy ilyen minden hájjal megkent befektető és spekuláns, mint Heinrich Pecina, a Vienna Capital Partners tulajdonosa, ilyen baklövést követett el. Hogyan lehetne vevőt találni egy cégre, amikor azt bezárták, a dolgozóit péntekről szombatra felmentették a munka alól?
sziha
@verőce21: no, mert a jobboldal sokkal jobb, ugye? Inkabb Isten mentsen egy olyan kormanytol, amelynek egyaltalan nincs ellenzeke (meg a mediaban sem).
Sajnos, nekunk csak egy ilyen toketlen ellenzek jutott. Meg egy hazug, semmirekello kormannyal, amelyik attapos mindenen, mindenkin.
sziha
@sziha: jav.: kormany (a kormannyal helyett)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.