A magyar kormány célja, hogy elérje, vegyék le a napirendről Brüsszelben a kötelező betelepítési kvótákat – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánynak számít minden magyar politikus segítségére – fogalmazott a tárcavezető, aki ezzel kapcsolatban emlékeztettt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök találkozóra hívott magyar ellenzéki vezetőket. Molnár Gyulával, az MSZP elnökével már lezajlott a megbeszélés, Vona Gábor Jobbik-elnökkel pedig kedd délután – ezekben a percekben – tárgyal a kormányfő.

A Molnár Gyulával folytatott egyeztetésen Orbán Viktor kérte a szocialisták támogatását az európai politikai viták során, még akkor is, ha az alaptörvény-módosítás ügyében "az egyetértés elmaradt" – mondta Lázár János.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Mégis, mi a fenével fogják eltakarni a mindennapi szennyest, ha a kvótát leveszik a napirendről? Lázár már megint cumiztatja a népet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@eszegfu: Valahogy itt van az igazság és nem a most támogatásért esedezőknél. Hol vannak már a 24 órás önálló képviselői indítványok ? Akkor nem kellett az ellenzék ?
Csizmás Kond
...persze hogy mindenki unja már a kvótadumát de mégis minden alkalommal felteszik a kérdést...most akkor ki a hibás ?
Zeta
18- függ tőle, ha nem tud Vonával .megegyezni. Ébren kell tartani a puhapöcsűek társaságát, ahogy eszegfu is mondja.
eszegfu
@justhpeter: Az okt. 2-i szavazással az emberek, a nép "támogatását" akarta elérni, amely érvénytelen lett, hiába öltek bele kb. 15 milliárdot! És most meg nyomul a pártok vezető felé, hogy őket nyerje meg? Ronda, erőszakos módszer, csak hogy neki legyen igaza! Valóban elfogadhatatlan az is, hogy az ellenzék pl. a kormánypárti inditványokat hajnalban kapják meg e-mail-ben -- ha ez igaz -- ha akarnának, sem tudnának felkészülni... tehát az ellenzék számára nem létezik, csak ha el akar érni valamit!
Szókrakész
Ne tegyétek!!!
Könyörgöm.

Nekünk is hagy legyen tanárverő arabunk, mint a franciáknak, iskolákat fenyegető email hegyek, hogy egész városok iskoláit kelljen bezárni, mint a németeknek, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.