Valaki tudja, hogy miért borult Jobbik-gyalázó címlapokba a lakájmédia ma reggelre? Hát azért. Mert ha Vona Gábor pártelnök nem csinál segget a szájából, sanszos, hogy a Fidesz még az érvénytelen népszavazásban fogant erőszakos alkotmánymódosítását sem tudja majd átverni. Ne vegyünk rá mérget, de va

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Egy dolog az ország szuverenitása, miközben szorgalmasan dolgoznak
Kína és az Orosz örök és megbonthatatlan barátságán, tömegestől telepítik
be az ukránokat, más dolog a Cilike és Habony zsebének a tömése, és szorgalmasan
dolgoznak az ország további eladósításán.
Yoda69
@Horizont: Egyetertek. Minden szava igaz.
Remeljuk a birka csurhe is felismeri elobb utobb, akkor aztan tenyleg befellegzett orbannak.
Mellesleg ez valoban Sakk-Matt helyzett.
Barmelyiket valasztja orban takolmany vs. kotveny csak veszithet.
Szep huzas volt vonatol, meglatszik hogy simicska all mogotte.
RonaGyuri
A haza mindenek előtt

Egy értelmezés a Kósa nyilatkozat fényében

Ha lehet én még sokkal kevésbé értek egyet a dolgokban a Jobbik vezetőjével, mint az mno.hu mai vezércikke szerzője, de néhány dologban van igazsága.
Így ír „Miután Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője tegnap hazugnak nevezte a szocialistákat és lehazaárulózta a Jobbikot, érdemes áttekinteni, ki is árulja valójában a saját hazáját.”, majd „rondított bele most Vona Gábor, a Jobbik elnöke, amikor Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott keddi találkozója után azt mondta, csak a letelepedésikötvény-program leállítása esetén szavazza meg az ellenzéki párt a kormány legújabb alkotmánymódosító törvényjavaslatát. Vannak időnként vitáink a Jobbikkal, azonban az ellenzéki pártnak sikerült a kormányzati bevándorlási propaganda Achilles-sarkát tökéletesen eltalálnia.”.
S végül: „Kósa Lajos azonban tegnap egyértelművé tette, hogy a Fidesz nem a haza érdekeinek mindenkori képviseletében, hanem bizonyos esetekben a saját holdudvarának juttatott százmilliárdos haszon fenntartásában érdekelt. Ezzel azt is elismerte, hogy a pártszövetséget nem lehet megfosztani lételemétől, a közpénzek megdézsmálásától.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.