Vérző fejjel sípolt a Kossuth téren Ungváry Krisztián, akit az elmondása szerint megvertek.

A youtube-ra feltöltött felvételen azt mondja,

A demokráciában elmondhatom a véleményemet az utcán, az nem vita, hogy engem megvernek a véleményemért

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Rohadt szemetek!!! - ez a demokrácia??? - inkább diktatúra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@quadrocopter: Kenguru--ne erőlködj-hiányzik még egy aranyeres műtét is ,a neurológiai kezelés után?
.Ócska kis csávó lehetsz-igazi kétéves nyeretlen.
quadrocopter
@perfekt: Te nem csak "lehetsz" hanem az is vagy, a nagy üres pofáddal, az kussoljon, aki az egyszerű kérdésen azonnal megbukik, mert nagyobb a pofája, mint a nanobites agya!
Belebuktál kis primkó, feleslegesen túráztatod a pofád! Nem muszáj neked szerepelni, ha ennyire hülye vagy, hivatkozol valamire, amit nem vagy képes produkálni, kezdő kis hólyag vagy, csak a nagy pofád lászik belőled!
perfekt
@quadrocopter: Megnyugszik a beteg.Nem hittem volna ,hogy a hülyeség ennyire fájhat-mit te itt produkálsz.Én nem szerepelek-ellenvéleményt mondok-arra mikor valaki süketel-és nem ért semmit a világból --mint ahogyan te előadod--a nagy semmidet..Szánalmas vagy: egy kétsoros kommentből- akarod magadnak elismerés szikráját kicsiholni.Nem megy-kiscsákó, full outsider vagy politikából- és egy tanonc provokátor-semmi más.
quadrocopter
@perfekt: Belebuktál deblke, nem sikerült okoskának mutatnod magad, de ez nem új, micsoda egy szellemi magaslat lehetsz, ha már az első kérdésen befognak? Tehát nelked kuss van, kishazug!
quadrocopter
@perfekt: Ez is itt van neked, hogy ne hülyén múlj ki.

nepszava.hu/cikk/1109882-torvennyel-fegyelmeznek-meg-az-allami-rendezvenyek-rendbontoit

Látod, kismaflám, így kell bemásolni és akkor nem füstölsz.Részletezzem hogyan?
perfekt
@quadrocopter: Korábban kellett volna megnézzem kommünikédet.Válaszra sem méltattalak volna,mert az öregkor is egy állapot-de vallom nem csak egy állapot.Te valószínűleg--demenciában szenvedsz -ami egyre romló lehet-de nem gyógyítható.Amit küldtél,linket,bizonyítási kényszered-újabb terméke.De most sem-a tárgyszerűséget preferálod,hanem erős izgalmi állapotodban-csak a rosszabbik részed mutatod..Buta izgága ember lehetsz-olyan Don Quijote szerű elszánt, szélmalomharcos.
Az újságról:A te elvárásaidnak pont jó--az átküldött hivatkozásodra pedig-írok néhány példát honorálva igyekezetedet,bár a vitánk tárgyával tegező viszonyban nincs.Okulásként-mert,az ilyen emberek mint te is vagy -soha semmit-nem értenek-és soha semmiből nem tanulnak!
Kerékpárt falhoz támasztani tilos!
Földre köpni tilos!
Dalolni lármázni tilos!
A parkban kutyát sétáltatni tilos!
Végezetül,olyan szellemi magaslaton,amit hirdetsz magadról- soha nem szeretnék lenni-mert az inkább bányászbéka szint.A kimúlásról:Sanszos vagy rá hogy úgy végezd.És jó lenne ha megkímélnéd magadat ,és nekem már nem írnál nem érdekel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.