A Mandiner újságírói – részben a kitiltott 444-esek iránt érzett szolidaritásból – a Parlament folyosóján vették üldözőbe a honatyákat, és arról faggatták őket, hogy mit tisztelnek ellenfelükben.

A legkeményebb választ Kovács Zoltán kormányszóvivő adta, aki természetesen semmi tiszteletreméltót nem lát Gyurcsány Ferencben, hiszen

aki fütyül a Himnusz alatt, az nagy baj!

Kovács "mindössze" annyiban tévedett, hogy Gyurcsány vasárnap nem a Kossuth téren füttyögött, hanem egy baloldali tüntetésen vett részt.

A videó teljes terjedelmében itt tekinthető meg.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nemzeti ünnepen és a himnusz alatt nem füttyögünk (csak meccsen), nem tüntetünk, nem kritizáljuk a szeretett vezetőt.
Akkor csak törünk, zúzunk, autókat gyújtogatunk, kirakatokat zúzunk, térkövet dobálunk... az nemzeti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Magasmagyar
@Aki Én: Az USA-ban júlis 4-én mindenki kifütyüli az amerikai himnuszt és a szabadságharcosokat, Franciaországban május 9-én szokás kifyülni a francia himnuszt és a trikolórt. Igaz ?
Magasmagyar
@Warlord: Egy a bökkenő: az antiszemita gyurcsányi és apró bandája szétlopta az országot, majd illegitim módon (puccsal) magához ragadta a hatalmat. Nehezen, de végül a magyar nemzet végleg elzavarta a szélsőséges gyurcsányi csürhét a hatalom közeléből.
evacica
@Szókrakész: Gyurcsány nem lopta a vagyonát, mint politikus. A jelenlegi bandára és nagy vezérükre az a jellemző, hogy mint politikusok harácsolták azt össze, nem tisztességes keretek között! A jótékonykodás ismeretlen fogalom számukra ők csak harácsolni szeretnek a nép kárára!
evacica
@Magasmagyar: Ennyi hülyeség ami belőled kijön az már fáj! Jó volna, ha te is kezeltetnéd magad! Te tényleg Magasmagyar vagy de alulról!
Nessy
@Magasmagyar: feltételezem, eszébe jutottak a konstruktív ellenzékben lévő FIDESZ idejében történt események is. Most ugyanis a Kossuth téren nem fütyültek, csak messzebb, ahol el voltak maradva az eseményektól.
Viszont nem egy ünnep volt anno, ahol lelkesen kerepeltek, fütyültek a nemzeti lobogóba öltözött hívek, ahol még a hölgy ölében lévő pudli nyakán is nemzeti szinú szalag volt. A "haza áruló" bekiabálása jól fizető állást jelentett a fiatalembernek.
Szókrakész
@evacica: Te melyik színházban nyomod a naiva szerepét?
Egyszer elmegyek egy előadásotokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok