A Mandiner újságírói – részben a kitiltott 444-esek iránt érzett szolidaritásból – a Parlament folyosóján vették üldözőbe a honatyákat, és arról faggatták őket, hogy mit tisztelnek ellenfelükben.

A legkeményebb választ Kovács Zoltán kormányszóvivő adta, aki természetesen semmi tiszteletreméltót nem lát Gyurcsány Ferencben, hiszen

aki fütyül a Himnusz alatt, az nagy baj!

Kovács "mindössze" annyiban tévedett, hogy Gyurcsány vasárnap nem a Kossuth téren füttyögött, hanem egy baloldali tüntetésen vett részt.

A videó teljes terjedelmében itt tekinthető meg.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nemzeti ünnepen és a himnusz alatt nem füttyögünk (csak meccsen), nem tüntetünk, nem kritizáljuk a szeretett vezetőt.
Akkor csak törünk, zúzunk, autókat gyújtogatunk, kirakatokat zúzunk, térkövet dobálunk... az nemzeti.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Úgy tűnik, ők is a kitiltásra gyúrnak, hogy aztán diktatúrát lehessen rikoltozni! Gyönyörű, mondhatom! Ez is provokáció!
Aki Én
Nemzeti ünnepen és a himnusz alatt nem füttyögünk (csak meccsen), nem tüntetünk, nem kritizáljuk a szeretett vezetőt.
Akkor csak törünk, zúzunk, autókat gyújtogatunk, kirakatokat zúzunk, térkövet dobálunk... az nemzeti.
quadrocopter
Ez a Kovács is legalább akkor blf*sz, mint a gazdikája, most melléütött. Ez van balfácánéknál.
Egy jelenlévő szerint távolból azért ment még a fütty, mert egyszrűen nem is hallatszott ell odáig a Himnusz.
Oszt' jó napot.
eszegfu
A kérdés nem a nemzeti ünnep alatti viselkedésről szólt, hanem: "mit tisztel az ellenfelében".
Egy szóvivőnek azért legalább a kérdést kellene megértenie! De az is lehet, hogy mostantól az ellenfeleket nem "hazaárulózzák" le, nem ez a szlogen, hanem az ellenfelek egyszerüen "Himnusz alatt fütyülők".
bencemacska
Nem kedves Kovács Szóvivő!!!
Mielőtt kinyitja a lepcses száját, és fitogtatja a Soros pénzén vett műveltségét: legalább a kérdést próbálja meg megérteni, utána gondolkodjon a válaszon!!!
Nem megy???
bencemacska
@Bringás: A szóvivő azért szóvivő, hogy vigye a szót!
Gyengébbek kedvéért: Az újságírónak (riporternek) az a dolga, hogy kérdezzen, a szóvivőnek meg az, hogy válaszoljon!
De ahhoz meg kellene értenie a kérdést, és nem szabadna összetéveszteni a szezont a fazonnal, a Gizikét a gőzekével, stb.
Nessy
Hiányzott szövegértés órán! Csak és kizárólag felolvasni tud. Ha el kellene mondania a saját szavaival, esetleg egy vitában megvédeni a felolvasott szöveget, gondban lenne!
Hm! Ismerős viselkedés!
silber13
@Aki Én: ...és lopunk, fosztogatunk! Ez még hozzá tartozik.
Bringás
@bencemacska: A szóvivő válaszolt, az újságíró karikírozta. Pont! Ennyi a történet!
bencemacska
@Bringás: Akkor légy szíves hozd ide : mikor, hol fütyült Gyurcsány OV beszéde közben???
Ha videót nem találsz, jó a fénykép, dia, stb. esetleg leírás (pontos adatokkal)
Persze linket kérek!
Bringás
@bencemacska: Mondtam! A szóvivő válaszolt, nem azt mondtam, hogy Gyurcsány fütyült! Rájött a riporter, hogy Kovács hülyeséget mondott, erre jött a karíkírozás! Ennyi a történet!
Istenem! Nem volt toppon a szóvivő! És most akkor mi van? Összedől a parlament?
Főlökött
Már elnézést, de mit tisztelek - kéne tisztelni benne ? Semmit !
A tiszteletet ki kell érdemelni, de ő közelében sincs azon értékeknek, mely alapján kialakulhatna bennem egy tisztelet irányába. A van, de minek kapetóriában van, hergeléseivel, uszításaival, más kárára. Ennyi és nem több.
kissé felnőttem
ÉN azt,hogy be merte vallani ,hogy a társai (nem azonos az elvtársakkal ) megvezették átverték, ebből lett a hazudtunk éjjel,hazudtunk nappal kár hogy töredékekbe tálalták egyben nem merte tán a in* korrekt szellőztető, ez viszont igy sejtet valamit. amúgy nem meg csak ő hiszi hogy népszerű, túlhaladta az idő.
Na meg ki mit tisztel az ellenfeleiben SENKI ÉS SEMMIT itt az emberi butaság megnyilvánulása, sajnos ez a parlamentből terjedő lekezelés, erőfitogtatás mellékhatása A gunyoros megszólalás és a másik ember lekezelése kiokítása mire való ? csak pillanatnyilag siker .
justhpeter
Tisztelnem kellene azt az áldatlan tevékenységét, aminek következtében Orbánnak kétharmada lett ? Ez valami vicc?
sziha
egy valamit: azt, hogy szembement a sajat partjaval, sajat embereivel, es megmondta, hogy eleg! Az, hogy ezzel (es az elozmenyekkel) mi rontast hozott a nepre... Na, az alol meg ez sem menti fel.
idppp
@Főlökött: Ön rendkívül találó nevet választott magának! Tényleg akkora marha, mint a neve is mutatja! Tisztelhetné a szókimondását, a becsületességét, ő egy petákkal nem lett gazdagabb,amióta politizálásra adta a fejét, sőt ellenkezőleg, az eszét, azt, hogy a világválság ellenére is jobban ment az országnak, az emberek jobban éltek, kevesebb volt az államadósság, neki nem kell golyóálló mellényt viselni még az ágyban is, mert összefossa magát félelmében, és nem mer kimenni az utcára az emberek közé, Gyurcsány bátran ki is megy a feleségével, a családjával együtt, neki nincs szüksége TEK-es testőrökre, mert nincs félnivalója, - ez azért már jelez valamit, nem gondolja, főhülye? - nem úgy, mint a csúti lökött tolvajnak, akinek a vasárnapi beszéde alatt úgy remegett a lába mintha földrengés lenne, valószínűleg be is szart, nem csak képletesen! Érti már agymosott hatökör?
egyvandor
Ha kell több százezer fideszhívő megesküszik a hazára hogy GyF végig fütyülte a magyar himnuszt. Csak mondani kell nekik, A profibbaknak egy célzás is elég.
egyvandor
@quadrocopter: Válogatott társaság. Csak az ilyeneket nem a befőttes üveg tetejére teszik, hanem a komposztra. Már aki szereti a befőttet.
egyvandor
@bencemacska: Soros támogatásában a biztos karriert látták. Mint svédasztalnál a potyát. Kádár kiöregedő generáció váltására gondoltak. A keleti blokk összeomlásától a szocializmus által megszabott gazdagodási korlátok megszűnését várták. Ezt mindenki aki a 80-as években járt felsőoktatásba és odafigyelt a szoc/kap politikai gazdaságtanra megtapasztalhatta. Beszéltek akkor francia, olasz modellről, meg hogy miért jó ha az árak ,99-re végződnek. stb.
Főlökött
Tisztelt @idppp: Tisztelhetné azt, hogy a személyeskedése primitív jellemre vall, azért is kerülöm én ezen ténykedést, több ízben említettem már.
Kivételesen azért válaszolok, de nem szívesen!-ezen állapotban.
Úgy tűnik sok mindent feledni tetszik! Tetszik tudni Gyurcsány személyét is védték anno! Olyannyira, hogy a 2006-os események előtt, a teljes családot kimenekítették. Ja ezt nem tetszik tudni :) Van ez így. Úgy tűntettek a házánál, hogy nem volt bent senki :) Van ez így.

No ugorjunk az időben, Gyurcsány kitipegett a határra, amikor a kerítést építették. Ott ugrált ki-be és hergelt másokat, hogy ilyen - olyan embertelenség, lázadjunk fel, stb. Mi is lett ebből ténylegesen ? Neki mentességi joga volt, nem jártak el ellene, a többit pedig legyalulták rendesen.
Menjünk tovább, megbukott. Nem kicsit nagyon! Erre mit csinált ? Lemondott, egy libás javára, hogy Ő legyen helyette. Nem szabad választások következtek, még mindíg az, amit Ő szeretne és az is lett, mert Ő azt megmondta.
Folytatom, kis ugrással, a mostani népszavazás. Mit is állított ? Ne menjünk el, mert azzal azt a véleményt adjuk tuttul, hogy marhaság - agyament kérdés miatt nem szavaztunk.
Mi is lett a vége, illetve mit is ír, a választási törvény ? Tetszik tudni, ami az életünk meghatározója, ami alapján ténykedünk. Ha nem szavaztak, nem kívántak véleményt nyílvánítani.
Szóval sok-sok tudatlant bevittek a málnásba megint és utána mindenki kérdezgette, akkor most mi is van ? Mivel nem mentem el, arra voksoltam, hogy marhaság a kérdés, stb. Felettem döntöttek ? - én mást akartam. Na ezt sikerült összehoznia.
Most kezdenek rájönni arra a szavazók, hogy mocskosul átverték Őket, megvezették rendesen. Ráeszmélnek arra, hogy egy érdekektől dotált rendszerben, a parasztok voltak, egy sakktáblán. Ki volt a játékos ? Önre bízom a döntést !!!
Főlökött
Folyt.köv.: Tetszik tudni, nem a világom a személyeskedés, de Gyurcsány, a politika szemétdombján eltűnhetne végre.
Becsületessége :) Tetszik tudni, hogy - milyen 'stafirunggal' és hogy vett meg gyárat privatizációkor, milyen - ki általi dotációban és mennyiért is ? Ja erre már nem tetszik emlékezni ! Pedig lenne mire.

Tetszik tudni, nem mai gyerek vagyok és a memóriám is jó még! Tetszik tudni egy tiszteletet ki is kell érdemelni, azért meg is kell kűzdeni! Az én beosztottjaim szeretnek és tisztelnek és örülnek, megtiszteltetés számukra ha meghívom Őket az összeröffenésemre, ami viszont maflára nem kötelező, de viszont egyre többen vannak, érdekes mód. Miért, mert meg van az a tisztelet, ami ott hiányzik. Nálam az agymosottak nincsenek jelen, szerencsére:)

Szóval ha löncsölni szeretne velem, kérem a személyeskedést hanyagoljuk, szorítkozzunk a puszta tényekre, történésekre. Valamiről beszéljünk, mert annak van értelme, nem a valakiről, mert az pedig személyeskedés, amit pedig mocskosul nem komálok. Ezért nem is szoktam rá válaszolni, nem szívesen.
karma1
@division: bocs, teves lajk... Kicsi tabletrol lassan netezek
Szókrakész
@Főlökött: Csak egyetérteni tudok.
Ezen nincs mit ragozni.
Borsodi
@Szókrakész: Erre az a helyes válasz részemről Semmit Gyurcsány Orbán egy szar de most Orbán a nagyobb.Isten mentsen meg mind kettőtől,előbb Orbántól.
karma1
@division: Engem is csak annyira, hogy megnezem, kinek osztogatom es miert...:o)))
Desischado
@kissé felnőttem: Jól mondod. Egy gerinces ember, tiszteli az ellenfelet, ha az megérdemli. Mint például Hunyadyt a törökök, vagy Rodrigo Diaz de Bivart a mórok. De kovácsnak sem gerince, sem értelmi szintje nincs, ő csak egy hűséges nyalonc, semmi több!
Aki Én
@Bringás: Akkor ezen az alapon te is válaszolsz. Pedig nem. Te csak felböfögöd a gazdád végtermékét.
Szókrakész
@Borsodi: Nehéz eldönteni, hogy lépésenként, vagy radikálisan egyszerre mindkettőt.
Mert.
Orbán eltűnéséből Gyurcsány csak előnyt kűovácsolna magának.
De Gyurcsány eltűnésével Orbánnak nem lenne ki ellen harcolni.
Nem tudna olyan vehemenciával emúúútnyócévezni többet.
Sőt ezzel inkább elgondolkodtatnánk, "szerényebbé", kevésbé pénz- és hataloméhessé tennénk.
És ha visszavesz a lendületből, akkor a pár milliós bázisa a helyén tartja.
Eladott Ország
Ön mit tisztel Gyurcsány Ferencben? Szóvivő: Neki több a haja mint nekem. Ahogy mondják, az okos haj elhagyja a buta fejet.
Jozefina
Én spec tisztelem benne az EMBERT, a harcias szellemet, a bátor kiállást, a haza és a magyar nép iránti elkötelezettségét, az őszinteségét, azt, hogy politikusi fizetését jótékonysági célokra ajánlja, ellenzéki politikusként a legbátrabban harcol az orbáni diktatúra ellen, nem utolsó sorban csinos felesége van és még lehetne sorolni:::: Hajrá Gyurcsány, Hajrá DK!!!
Szókrakész
Azért a sok naiv furcsán feri b közép szurkolónak ajánlanám a Furcsán Feri felemelkedése, karrierépítése Apró Piroska, Dobrev Klára támogatásával című fejezetet.
Az Altus, Motim és egyéb cégek alapításának történetét, furcsaságait.
Aztán beszélgethetnénk a becsületesen megdolgozott a pénzéért mesét is.
Warlord
Egy a bökkenő. fletó tehetős emberként, több száz magyar családnak adva munkát és megélhetést, úgy lett politikus.
Törölt felhasználó
Az a nagy baj Kovács, hogy az anyádat is eladod röptében. Szarházi hazug pöcs vagy és még geci is:)
Magasmagyar
@Aki Én: Az USA-ban júlis 4-én mindenki kifütyüli az amerikai himnuszt és a szabadságharcosokat, Franciaországban május 9-én szokás kifyülni a francia himnuszt és a trikolórt. Igaz ?
Magasmagyar
@Warlord: Egy a bökkenő: az antiszemita gyurcsányi és apró bandája szétlopta az országot, majd illegitim módon (puccsal) magához ragadta a hatalmat. Nehezen, de végül a magyar nemzet végleg elzavarta a szélsőséges gyurcsányi csürhét a hatalom közeléből.
evacica
@Szókrakész: Gyurcsány nem lopta a vagyonát, mint politikus. A jelenlegi bandára és nagy vezérükre az a jellemző, hogy mint politikusok harácsolták azt össze, nem tisztességes keretek között! A jótékonykodás ismeretlen fogalom számukra ők csak harácsolni szeretnek a nép kárára!
evacica
@Magasmagyar: Ennyi hülyeség ami belőled kijön az már fáj! Jó volna, ha te is kezeltetnéd magad! Te tényleg Magasmagyar vagy de alulról!
Nessy
@Magasmagyar: feltételezem, eszébe jutottak a konstruktív ellenzékben lévő FIDESZ idejében történt események is. Most ugyanis a Kossuth téren nem fütyültek, csak messzebb, ahol el voltak maradva az eseményektól.
Viszont nem egy ünnep volt anno, ahol lelkesen kerepeltek, fütyültek a nemzeti lobogóba öltözött hívek, ahol még a hölgy ölében lévő pudli nyakán is nemzeti szinú szalag volt. A "haza áruló" bekiabálása jól fizető állást jelentett a fiatalembernek.
Szókrakész
@evacica: Te melyik színházban nyomod a naiva szerepét?
Egyszer elmegyek egy előadásotokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.